Willemsen & Wij lid geworden van De Veensche Businessclub

En weer mogen we melden dat er een bedrijf lid is geworden van De Veensche Businessclub!! Willemsen & Wij is de naam en wij als Veensche Businessclub zijn er trots op dat wederom een mooi Veenendaals bedrijf lid is geworden. Joey Rebergen en Mattijs Zielhuis ontvingen van René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub, een mooie bos bloemen als welkom. Zowel Mattijs als Joey hebben erg veel zin om aan te sluiten bij de vele mooie events van De Veensche Businessclub en kijken er naar uit om de vele leden en introducees te ontmoeten.

Willemsen & Wij brengt je (financiële) rust. Willemsen & Wij zijn financieel adviseurs uit Veenendaal en zijn gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en kredieten, voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Willemsen & Wij is klein begonnen in Veenendaal. Destijds heetten zij nog Bert Willemsen Assurantiën. Met zijn 20 jaar ervaring in verzekeringen en hypotheken startte Bert Willemsen zijn eigen kantoor. Met de gedachte échte persoonlijke aandacht te geven aan klanten en om altijd eerlijk en recht door zee te zijn. En daar staat Willemsen & Wij nog steeds voor. Al is het team inmiddels uitgebreid naar 7 enthousiastelingen.

 Heb je hulp nodig bij het afsluiten van verzekeringen? Of misschien heb je een huis op het oog en wil je een hypotheekberekening laten maken? Willemsen & Wij helpt je graag met passend, volledig advies. Zij leggen in heldere taal uit, leggen scenario’s voor en jij neemt de beslissing. Zodat jij de hypotheek en verzekeringen krijgt die perfect past bij je situatie, je wensen en je toekomstbeeld.

Kijk voor meer informatie alvast eens op de website : www.willemsenenwij.nl Willemsen & Wij… Nogmaals bedankt dat jullie je aangesloten hebben bij De Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!