Willemsen & Wij lid geworden van De Veensche Businessclub

En weer mogen we melden dat er een bedrijf lid is geworden van De Veensche Businessclub!! Willemsen & Wij is de naam en wij als Veensche Businessclub zijn er trots op dat wederom een mooi Veenendaals bedrijf lid is geworden. Joey Rebergen en Mattijs Zielhuis ontvingen van René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub, een mooie bos bloemen als welkom. Zowel Mattijs als Joey hebben erg veel zin om aan te sluiten bij de vele mooie events van De Veensche Businessclub en kijken er naar uit om de vele leden en introducees te ontmoeten.

Willemsen & Wij brengt je (financiële) rust. Willemsen & Wij zijn financieel adviseurs uit Veenendaal en zijn gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en kredieten, voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Willemsen & Wij is klein begonnen in Veenendaal. Destijds heetten zij nog Bert Willemsen Assurantiën. Met zijn 20 jaar ervaring in verzekeringen en hypotheken startte Bert Willemsen zijn eigen kantoor. Met de gedachte échte persoonlijke aandacht te geven aan klanten en om altijd eerlijk en recht door zee te zijn. En daar staat Willemsen & Wij nog steeds voor. Al is het team inmiddels uitgebreid naar 7 enthousiastelingen.

 Heb je hulp nodig bij het afsluiten van verzekeringen? Of misschien heb je een huis op het oog en wil je een hypotheekberekening laten maken? Willemsen & Wij helpt je graag met passend, volledig advies. Zij leggen in heldere taal uit, leggen scenario’s voor en jij neemt de beslissing. Zodat jij de hypotheek en verzekeringen krijgt die perfect past bij je situatie, je wensen en je toekomstbeeld.

Kijk voor meer informatie alvast eens op de website : www.willemsenenwij.nl Willemsen & Wij… Nogmaals bedankt dat jullie je aangesloten hebben bij De Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!