Weer mogen we een nieuw lid verwelkomen, KVIK Veenendaal is lid geworden van de Veensche Businessclub!

Wat een mooi bericht. KVIK Veenendaal is lid geworden onze mooie Veensche Businessclub. Maikel Brinkman, eigenaar van KVIK Veenendaal, heeft tijdens het bedrijfsbezoek bij Annemarie Bakker fotografie en Grapegarden de sfeer al mogen proeven, de bedrijven mogen leren kennen en kennis kunnen maken met diverse leden. Dit bezoek en de vele positieve geluiden heeft Maikel doen besluiten om lid te worden. KVIK Veenendaal is gelegen aan de Brouwersgracht 329 te Veenendaal. Op deze mooie locatie werd de overeenkomst ondertekend en ontving Maikel uit handen van Robert de Bruijn (commerciële zaken) een mooie bloemetje als welkom!! Heel mooi om ook even te melden, is dat de altijd prachtige bossen bloemen natuurlijk afkomstig zijn van onze Veensche Businessclub leden De Wildernis en Roelofsen Bloemen!

Dit vertelt Maikel Brinkman over zijn prachtige bedrijf KVIK Veenendaal : “Wij vinden dat het kopen van een keuken net zo fijn moet zijn als het leven dat je in die keuken leidt. Alle maaltijden die je kookt, de nachtelijke gesprekken met vrienden onder het genot van een glas wijn, het huiswerk dat de kinderen aan tafel maken, de kaartspelletjes die je speelt: de keuken is het centrum van je leven. En of je nu een keuken, badkamer of garderobe koopt…. wij zijn je vertrouwde partner voor hoogwaardige, betaalbare Deense designproducten van duurzame materialen. Wij streven er altijd naar om uitstekende klantenservice te bieden. Vanaf het moment dat je bij een van onze winkels binnenstapt, totdat je nieuwe keuken, badkamer of garderobe helemaal klaar voor gebruik is. Wij verzorgen dan ook alles van A tot Z. We zien u graag bij KVIK Veenendaal”

Daar sluiten wij ons als Veensche Businessclub helemaal bij aan. Loop eens binnen bij KVIK Veenendaal op de Brouwersgracht 329!

KVIK Veenendaal… echt leuk dat jullie zijn aangesloten bij De Veensche Businessclub en wensen jullie veel plezier en goede zaken toe bij ONZE mooie Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!