Weer een mooi bedrijf sluit zich aan bij de Veensche Businessclub! CTS IT B.V. is lid geworden!

Wat een mooi nieuws en wat een mooi bedrijf heeft zich weer aangesloten bij De Veensche Businessclub. Wat een aantal weken geleden begon aan de bar bij voetbalvereniging VRC eindigde afgelopen week in het ondertekenen van het lidmaatschap van de Veensche Businessclub. Hannes de Paauw, eigenaar van CTS IT, was een aantal weken geleden aanwezig bij voetbalvereniging VRC. Onder het genot van één (of meer) drankjes en de gesprekken met vele bekenden werd er ook gesproken over De Veensche Businessclub. Robert de Bruijn, bestuurslid van De Veensche Businessclub, heeft naar aanleiding hiervan een afspraak gemaakt op het kantoor van CTS IT om meer te vertellen over onze mooie Veensche Businessclub. De keuze was snel gemaakt en CTS IT sluit zich per 1 januari 2023 aan. Zoals gebruikelijk overhandigde Robert de Bruijn natuurlijk nog een mooie bos bloemen aan Hannes de Paauw en Vincent Breas van CTS IT als dank voor het lidmaatschap.

CTS IT

CTS IT houdt van IT en houden van mensen. Daarom zijn de IT-omgevingen van CTS IT veilig, toekomstbestendig en vooral: persoonlijk!. CTS IT ontwerpt IT-infrastructuur waarmee je bedrijfsdoelen haalt en je onderneming naar een nieuw niveau tilt. CTS IT ontzorgt met persoonlijk advies. Zij leren je bedrijf door en door kennen. Zo ontdekken ze precies waar je behoefte ligt. Je krijgt volledige IT-ondersteuning, toegespitst op jouw situatie. CTS IT is constant in control: achter de schermen wordt alles goed in de gaten door CTS IT. Ze blijven scherp op wat je organisatie nodig heeft, en waar ruimte is voor nieuwe IT-oplossingen.

Via de website www.cts-it.nl kun je alles terugvinden over dit prachtige bedrijf en kun je in contact komen met één van de medewerkers.

Hannes en Vincent… We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten op onze Veensche Businessclub events en wensen jullie heel veel plezier en goede zaken toe!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!