Weer een mooi bedrijf sluit zich aan bij de Veensche Businessclub! CTS IT B.V. is lid geworden!

Wat een mooi nieuws en wat een mooi bedrijf heeft zich weer aangesloten bij De Veensche Businessclub. Wat een aantal weken geleden begon aan de bar bij voetbalvereniging VRC eindigde afgelopen week in het ondertekenen van het lidmaatschap van de Veensche Businessclub. Hannes de Paauw, eigenaar van CTS IT, was een aantal weken geleden aanwezig bij voetbalvereniging VRC. Onder het genot van één (of meer) drankjes en de gesprekken met vele bekenden werd er ook gesproken over De Veensche Businessclub. Robert de Bruijn, bestuurslid van De Veensche Businessclub, heeft naar aanleiding hiervan een afspraak gemaakt op het kantoor van CTS IT om meer te vertellen over onze mooie Veensche Businessclub. De keuze was snel gemaakt en CTS IT sluit zich per 1 januari 2023 aan. Zoals gebruikelijk overhandigde Robert de Bruijn natuurlijk nog een mooie bos bloemen aan Hannes de Paauw en Vincent Breas van CTS IT als dank voor het lidmaatschap.

CTS IT

CTS IT houdt van IT en houden van mensen. Daarom zijn de IT-omgevingen van CTS IT veilig, toekomstbestendig en vooral: persoonlijk!. CTS IT ontwerpt IT-infrastructuur waarmee je bedrijfsdoelen haalt en je onderneming naar een nieuw niveau tilt. CTS IT ontzorgt met persoonlijk advies. Zij leren je bedrijf door en door kennen. Zo ontdekken ze precies waar je behoefte ligt. Je krijgt volledige IT-ondersteuning, toegespitst op jouw situatie. CTS IT is constant in control: achter de schermen wordt alles goed in de gaten door CTS IT. Ze blijven scherp op wat je organisatie nodig heeft, en waar ruimte is voor nieuwe IT-oplossingen.

Via de website www.cts-it.nl kun je alles terugvinden over dit prachtige bedrijf en kun je in contact komen met één van de medewerkers.

Hannes en Vincent… We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten op onze Veensche Businessclub events en wensen jullie heel veel plezier en goede zaken toe!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!