Wat een mooi nieuws!! Van Woerden Wonen sluit zich aan bij De Veensche Businessclub

En wat zijn we trots als Veensche Businessclub dat Van Woerden Wonen zich aansluit. Wie kent van Woerden Wonen niet. Met hun prachtige winkel in de Hoogstraat Veenendaal (nummer 20) weten heel veel Veenendalers de winkel van Van Woerden al te vinden. Wie heeft er geen meubelstuk van Van Woerden Wonen in zijn huis staan? Hugo van Woerden was op uitnodiging aanwezig op het laatste event van de Veensche Businessclub, teweten de kookworkshop bij SOOF.  In aanloop naar dit event werd Hugo van Woerden al warm gemaakt voor een lidmaatschap van de Veensche Businessclub door Nick van de Kleut van NORMTOTAAL (ook een tevreden lid van de Veensche Businessclub). Maar na zijn ervaring bij het event bij Soof was Hugo gelijk om… Van Woerden Wonen is per direct lid geworden.

Van Woerden Wonen

Van Woerden Wonen is de woonwinkel waar wij u met plezier ontvangen wordt en waar de medewerkers u graag van dienst zijn. Van Woerden Wonen houdt van het persoonlijk contact met haar klanten. Samen met haar klanten gaat Van Woerden Wonen op ontdekkingsreis in het uitgebreide scala van woonproducten in hun woonwinkel tot het perfecte meubelstuk, de meeste relaxte sta-op-stoel tot die prachtige bank in de juiste kleur gevonden is. De klanten Van Van Woerden Wonen spreken lovende woorden over deze fantastische service. Voor Van Woerden Wonen is dat vanzelfsprekend.

Dankzij de vele verschillende inspirerende woonstijlen, is er voor ieder wat wils, in iedere prijsklasse. Daarnaast bestaan de meubelen van Van Woerden Wonen uit hoge kwaliteit én is er sprake van duurzaamheid. Doordat de meeste meubelen in Nederland worden gefabriceerd, is er minder uitstoot en is er ook nog eens sprake van een snellere levertijd. Dit maakt het winkelen nóg leuker!

Meer informatie over Van Woerden Wonen is te vinden op de website : www.vanwoerdenwonen.nl of stap gerust eens de mooie winkel binnen!

Afgelopen week werd de overeenkomst ondertekend en ontving Hugo van Woerden uit handen van René Pfeiffer, voorzitter van de Veensche Businessclub, een mooie bos bloemen en een overheerlijke taart. Van Woerden Wonen….. Van harte welkom bij de Veensche Businessclub

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!