Wat een mooi nieuws…. Uitzendbureau Timing Ede is lid geworden van De Veensche Businessclub!

Weer mogen we een nieuw lid welkom heten bij de Veensche Businessclub. Uitzendbureau Timing heeft zich aangesloten bij ONZE Veensche Businessclub. Milou Verstege was namens Timing op uitnodiging aanwezig op een event van de Veensche Businessclub te weten het gezellige bedrijfsbezoek bij Annemarie Bakker en de wijnproeverij van Grapegarden. Na dit event was Milou geïnteresseerd om meer te weten te komen over de Veensche Businessclub. Jenneke Polderman van de Veensche Businessclub is bij Timing Uitzendbureau op de koffie geweest. Wat leuk om te horen dat de keuze snel gemaakt werd!  Uitzendbureau Timing Ede wordt lid!! Inmiddels is de afspraak om de overeenkomst te tekenen geweest en heeft Jenneke Polderman de prachtige bos bloemen overhandigd aan Milou Verstege en Kirsten Nuijten.

Dit is TIMING Uitzendbureau!

Geen eindeloos verhaal over missie, visie en strategie. Wel vertellen we graag wie we zijn en waar we ons bed voor uitkomen. Waar we energie van krijgen. Waarom we de dingen doen zoals we doen. Want daar zijn we trots op, al meer dan 25 jaar.

De meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland

We vallen misschien niet altijd op, toch zijn we overal. Wij zijn Timing, al meer dan 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Dat gunnen we iedereen. Daar zijn we groot in geworden. Want werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Werk gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en waardevol zijn voor je omgeving. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.

Uitzendwerk is onmisbaar

Wij leveren geen handjes, maar werken met mensen. Dat zie en voel je in alles wat we doen. Wij willen klanten beter maken en flex- en payrollkrachten aan een goed leven helpen. Bij ons gaat het om actie en daadkracht, om dingen écht voor elkaar te krijgen. Nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Om het volledig inleven in de klant en flex- en payrollkracht. Voor hen doen wij wat we doen. En daar zijn we trots op.

Werken in het centrum van Ede

Op nog geen 7 minuten van station Ede Wageningen en pal naast station Ede Centrum aan de Nieuwe Stationsstraat, vind je ons uitzendbureau in Ede. Vanaf hier helpen wij jou en alle andere werkzoekenden aan een nieuwe baan in uitvoerend werk. Uitwaaien in het heidegebied de Ginkelse Heide, bewandel de Planken Wambuis route, ga voor een hippe food route, bezoek pop-up markten en snuif cultuur op bij het Kröller-Müller museum. Ede is een perfecte locatie om te wonen en werken. Het regelen van een woonplek laten we aan jou over, het regelen van een nieuwe baan doen we samen, met een beetje hulp van onze online vacaturebank.

Vind jouw droombaan

Via de online vacaturebank kun je eenvoudig de zoektocht naar jouw nieuwe baan starten. Filter op vakgebied, opleidingsniveau, aantal uren in de week, persoonlijke eigenschappen en zo kunnen we nog even doorgaan. Vooral de filter waarbij je persoonlijke eigenschappen kunt aangeven is ontzettend handig voor zowel jou als ons. Wij leren je beter kennen en begrijpen beter welke baan het beste bij je past, en voor jou komen er alleen maar functies uitrollen die aansluiten bij wie jij bent.

Solliciteren via ons uitzendbureau in Ede

En? Heb je iets tofs gevonden tussen onze administratieve vacatures in Ede of logistieke vacatures in Ede? Log dan in op je account (of maak er één aan als je er nog geen hebt), beantwoord een paar korte vacature-specifieke en algemene vragen, vul je werkervaring in, geef je opleidingen aan en upload je sollicitatiebrief! Zo komt jouw sollicitatie binnen bij ons uitzendbureau in Ede en nemen wij het van je over. Dat is nog eens makkelijk solliciteren!

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Ede

Veenendaal, Renkum, Heteren, Elst, Arnhem …. willen werken in de nabijheid van Ede betekent natuurlijk niet dat je in Ede zelf moet solliciteren. Misschien wil je dat wij bij uitzendbureau Ede ook kijken naar vacatures in nabijgelegen plaatsen. Dat is geen enkel probleem. Sterker nog, als je eens kijkt op onze vacaturepagina voor Ede, zie je al dat Ede niet de enige plaats is die ertussen zit! Kortom, er is keus genoeg bij ons. De uiteindelijke keuze laten we natuurlijk aan jou over.

Wat is Uitzendbureau TIMING en mooie aanvulling voor onze Veensche Businessclub. Kijk ook eens op de website van Timing, teweten : www.timing.nl/uitzendbureau/ede/ of neem contact op met Milou Verstege.

Timing Uitzendbureau… heel veel plezier bij onze mooie Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!