Wat een mooi nieuws kunnen we weer melden. Kelderman Groep sluit zich aan bij De Veensche Businessclub!

Wat mooi dat we kunnen melden dat een, in deze regio zeer bekende bouwkundig aannemer, lid is geworden van De Veensche Businessclub. Kelderman Groep is de naam. En.. wie woont er in deze regio nu niet in een huis of appartement van Kelderman?

Maar Kelderman bouwt niet alleen prachtige huizen en appartementen. Kelderman heeft een veelzijdig karakter. Ze bouwen woningen, scholen, kantoren en zorggebouwen. Heel diverse projecten, maar met één rode draad: Kelderman bouwt samen met de opdrachtgevers aan succes.

Kelderman is al meer dan 100 jaar een begrip in Midden Nederland. Vakmanschap, snelle doorlooptijden en een marktconforme prijs vormen de basis van hun dienstverlening. Iedereen binnen Kelderman houdt van het vak en Kelderman heeft de ambitie om een steentje bij te dragen aan het oplossen van de woningtekorten in deze regio. De creatieve vakmensen van Kelderman vormen de basis van het prachtige bedrijf. Met behulp van moderne technieken werken vele medewerkers dagelijks aan innovaties, zodat ze nog beter en sneller kunnen bouwen.

Kees Blotenburg, algemeen directeur van Kelderman Groep, was op uitnodiging mee naar ons Event bij FC Utrecht. Kees had overigens al veel gehoord over de Veensche Businessclub en hoefde dan ook niet lang na te denken om lid te worden van De Veensche Businessclub.

We zijn super trots dat zo’n mooi bedrijf is aangesloten bij de Veensche Businessclub!! Afgelopen week werd de overeenkomst ondertekend en ontving Kees Blotenburg een mooie bos bloemen uit handen van onze secretaris Alex Admiraal. En.. voor de op kantoor aanwezige werknemers had Alex Admiraal een overheerlijke taart meegebracht!

Kelderman….. Van harte welkom bij de Veensche Businessclub!

Alle leden zullen ernaar uitzien om jullie te ontmoeten op onze mooie events

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!