Wat een mooi bericht… Financieringsgilde lid geworden van De Veensche Businessclub!

Vanaf heden is ook Financieringsgilde aangesloten bij ONZE Veensche Businessclub. Financieringsgilde is gevestigd in Veenendaal en is zakelijk financieel adviseur en regelen elke MKB financiering. Tom Baerends van Financieringsgilde was uitgenodigd en aanwezig op ons vorige event, bedrijfsbezoek bij Annemarie Bakker en Grapegarden, om de sfeer te proeven en in contact te komen met andere leden en ondernemers. Na deze avond, de opgedane ervaring en het proeven van de sfeer (en de wijn van Grapegarden) was het voor Financieringsgilde duidelijk…

Wij gaan lid worden van de Veensche Businessclub. De overeenkomst is afgelopen week getekend en zoals gebruikelijk ontvingen Tom Baerends en Ewout den Ouden een bloemetje uit handen van Jenneke Polderman, die ons als Veensche Businessclub vanaf heden ondersteunt in de commercie en klantrelatie.

Financieringsgilde …. Zakelijke en vastgoedfinancieringen regel je eenvoudig via Financieringsgilde. Jouw onafhankelijk adviseur voor elke MKB-financiering. Financieringsgilde gelooft dat elke financieringsaanvraag van MKB-ondernemers succesvol kan zijn. Hiervoor biedt Financieringsgilde jou de keuze uit de meest passende geldverstrekkers van Nederland, waaronder de bestaande banken en natuurlijk de beste alternatieven die beschikbaar zijn. Omdat Financieringsgilde onafhankelijk is, ben je ervan verzekerd dat je objectief producten en aanbieders onderling kunt vergelijken en kunt kiezen wat het beste bij je past. Als adviseur van Financieringsgilde helpen Tom Baerends en Ewout den Ouden jou gedurende het gehele traject bij de financieringsaanvraag van alle mogelijke financieringsvormen voor jouw onderneming.

Neem alvast een kijkje op de website van Financieringsgilde: www.financieringsgilde.nl/veenendaal/ Of neem contact op met Tom of Ewout. Financieringsgilde… Welkom bij de Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!