Wat een mooi bericht… Financieringsgilde lid geworden van De Veensche Businessclub!

Vanaf heden is ook Financieringsgilde aangesloten bij ONZE Veensche Businessclub. Financieringsgilde is gevestigd in Veenendaal en is zakelijk financieel adviseur en regelen elke MKB financiering. Tom Baerends van Financieringsgilde was uitgenodigd en aanwezig op ons vorige event, bedrijfsbezoek bij Annemarie Bakker en Grapegarden, om de sfeer te proeven en in contact te komen met andere leden en ondernemers. Na deze avond, de opgedane ervaring en het proeven van de sfeer (en de wijn van Grapegarden) was het voor Financieringsgilde duidelijk…

Wij gaan lid worden van de Veensche Businessclub. De overeenkomst is afgelopen week getekend en zoals gebruikelijk ontvingen Tom Baerends en Ewout den Ouden een bloemetje uit handen van Jenneke Polderman, die ons als Veensche Businessclub vanaf heden ondersteunt in de commercie en klantrelatie.

Financieringsgilde …. Zakelijke en vastgoedfinancieringen regel je eenvoudig via Financieringsgilde. Jouw onafhankelijk adviseur voor elke MKB-financiering. Financieringsgilde gelooft dat elke financieringsaanvraag van MKB-ondernemers succesvol kan zijn. Hiervoor biedt Financieringsgilde jou de keuze uit de meest passende geldverstrekkers van Nederland, waaronder de bestaande banken en natuurlijk de beste alternatieven die beschikbaar zijn. Omdat Financieringsgilde onafhankelijk is, ben je ervan verzekerd dat je objectief producten en aanbieders onderling kunt vergelijken en kunt kiezen wat het beste bij je past. Als adviseur van Financieringsgilde helpen Tom Baerends en Ewout den Ouden jou gedurende het gehele traject bij de financieringsaanvraag van alle mogelijke financieringsvormen voor jouw onderneming.

Neem alvast een kijkje op de website van Financieringsgilde: www.financieringsgilde.nl/veenendaal/ Of neem contact op met Tom of Ewout. Financieringsgilde… Welkom bij de Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!