VRC en De Veensche Businessclub starten het seizoen met “Present Your Team”!

Donderdag 16 september jl. vond het ‘Start Event Present Your Team’ seizoen 2021 – 2022, plaats voor de leden voor de leden van De Veensche Businessclub in Theater De Lampegiet. Uiteraard waren het bestuur van voetbalvereniging VRC, de selectie en staf/trainers ook present.  Inmiddels is het een begin van een sfeervolle traditie om de mannen van het selectieteam te presenteren aan de leden van De Veensche Businessclub.

Met een spetterende licht- en geluidshow  gevolgd door een lawine van voetballen (vallend vanuit de lucht op het podium) werd het Start Event afgetrapt. Een echt spectaculair effect waarna de sfeer er direct goed inzat.

Rene Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub, heette iedereen van harte welkom op deze bijzondere en sfeervolle locatie. “Het seizoen starten in Theater Lampegiet is geweldig en geeft extra cachet aan deze avond ”zo gaf hij aan.

De nieuwste leden waren ook aanwezig en zijn: Masero BV, Yvel Elevator Service, Gwerk, Verder Fiscaal Specialisten en Accountants, Join Incasso & Juridische dienstverlening, HKV Ochten en EF2 Creative & Digital Agency.

Bert Admiraal, docent Nederlands en tevens journalist voor dagblad De Gelderlander en lokale/regionale voetbalkenner bij uitstek, nam daarna het stokje over van René Pfeiffer. Hij presenteerde op zijn geheel eigen en perfecte wijze het gehele selectieteam 1e elftal, staf/trainers enzovoort.. Per linie kwamen de spelers op het podium om een aantal vragen te beantwoorden.

Conclusie we zien een uitgebalanceerd selectieteam van VRC welke fit, enthousiast is, wil scoren en vol vertrouwen naar het komende voetbalseizoen kijkt. Boven meedraaien in de 2e klasse is het credo en minimaal een periodetitel is de reëel ambitie! Het team presenteerde zich in geheel nieuwe kleding die tot stand gekomen met medewerking van een aantal trouwe zakelijke partners waaronder ook De Veensche Businessclub.

Na het onderdeel ‘Present Your Team’ gingen de leden van De Veensche Businessclub naar de sfeervolle foyer om daar in teams deel te gaan nemen aan de ‘Sport en Business Quiz’. Teams werden gemaakt met bijzondere en grappige teamnamen. De bekende Eddy Keur (DJ/presentator en tijdelijk vervanger van Ruud de Wild op NPO-radio 2) presenteerde de avond. Uiteraard zocht hij ‘de randjes’ met zijn spitsvondige reacties wat vaak leidde tot grote hilariteit.

Er werd fanatiek gespeeld door de teams met uiteindelijk een 3-tal winnende teams. Die werden aangenaam verrast met VRC-pasjes waarop een mooi bedrag stond om te besteden bij de club.

Het eerstvolgende event is op donderdag 14 oktober a.s. (ontbijtsessie) is een professioneel geleide speeddate en zal plaats vinden bij aspirant lid BOMMM Smaakmakers op het Aller Erf in ons eigen Veenendaal

De Veensche Businessclub heeft nu iets meer dan 80 leden wat zeker na de opstart van de Coronapandemie een mooie mijlpaal is, ook in deze periode is er gestage groei doorgemaakt. Kortom een prima basis voor een duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving, waar steeds meer ondernemers zich graag bij aansluiten.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!