Vernieuwing binnen de Veensche Businessclub: WebCapital bundelt de krachten met AllerMedia en heet vanaf nu Onwaarts

Eén van de vaste gezichten van onze businessclub Jeroen Klumpenaar van WebCapital, gaat samen met Johan van den Deijssel van AllerMedia verder onder een nieuwe naam. Beide ondernemers zijn geen onbekenden van elkaar en werken al langer samen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Onwaarts

“We delen dezelfde ambitie en hebben daarom onze expertises gebundeld in een nieuw bedrijf genaamd Onwaarts”. Met Onwaarts helpen wij ondernemers vooruit met slimme digitale oplossingen. Naast het realiseren van websites, webshops, drukwerk en andere on- en offline uitingen gaan we onze focus leggen op Groeiversnellers en Zeker Online.

Groeiversnellers

“Met Groeiversnellers kijken we waar jouw bedrijf digitaal kan verbeteren. Denk hierbij aan het automatiseren van website aanvragen, het vergroten van online naamsbekendheid, conversieoptimalisatie voor webwinkels, personalisatie oplossingen zoals een online configurators voor het samenstellen van producten of automatische review verzoeken na een afgeronde opdracht.”

Met Groeiversnellers zijn de mogelijkheden eindeloos. We komen graag bij je langs om toelichting te geven en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Zeker Online

“Met Zeker Online leg jij als ondernemer een stabiele basis voor jouw WordPress website. Naast de zekerheid van een veilige en up-to-date website ontvang je van ons veel meer. Zo monitoren wij continu de website en zorgen dat updates veilig worden doorgevoerd. We brengen spam via je website terug naar nul en voorzien je website van geoptimaliseerde caching oplossingen waardoor je website binnen no-time verschijnt op het apparaat van de bezoeker. Je krijgt van ons ook toegang tot een aantal krachtige uitbreidingen voor je website waarmee je verder kunt groeien.”

“Iedere maand ontvang je een rapport van ons met daarin alle verrichte werkzaamheden. Zo houd je grip op de zaak en zie je waarom je nu écht Zeker Online bent.” Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze website via onwaarts.nl. We hebben alvast een aantal klantcases uitgelicht die je wellicht interessant vindt om door te nemen. We kijken uit naar een inspirerend jaar samen met de Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!