Vernieuwing binnen de Veensche Businessclub: WebCapital bundelt de krachten met AllerMedia en heet vanaf nu Onwaarts

Eén van de vaste gezichten van onze businessclub Jeroen Klumpenaar van WebCapital, gaat samen met Johan van den Deijssel van AllerMedia verder onder een nieuwe naam. Beide ondernemers zijn geen onbekenden van elkaar en werken al langer samen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Onwaarts

“We delen dezelfde ambitie en hebben daarom onze expertises gebundeld in een nieuw bedrijf genaamd Onwaarts”. Met Onwaarts helpen wij ondernemers vooruit met slimme digitale oplossingen. Naast het realiseren van websites, webshops, drukwerk en andere on- en offline uitingen gaan we onze focus leggen op Groeiversnellers en Zeker Online.

Groeiversnellers

“Met Groeiversnellers kijken we waar jouw bedrijf digitaal kan verbeteren. Denk hierbij aan het automatiseren van website aanvragen, het vergroten van online naamsbekendheid, conversieoptimalisatie voor webwinkels, personalisatie oplossingen zoals een online configurators voor het samenstellen van producten of automatische review verzoeken na een afgeronde opdracht.”

Met Groeiversnellers zijn de mogelijkheden eindeloos. We komen graag bij je langs om toelichting te geven en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Zeker Online

“Met Zeker Online leg jij als ondernemer een stabiele basis voor jouw WordPress website. Naast de zekerheid van een veilige en up-to-date website ontvang je van ons veel meer. Zo monitoren wij continu de website en zorgen dat updates veilig worden doorgevoerd. We brengen spam via je website terug naar nul en voorzien je website van geoptimaliseerde caching oplossingen waardoor je website binnen no-time verschijnt op het apparaat van de bezoeker. Je krijgt van ons ook toegang tot een aantal krachtige uitbreidingen voor je website waarmee je verder kunt groeien.”

“Iedere maand ontvang je een rapport van ons met daarin alle verrichte werkzaamheden. Zo houd je grip op de zaak en zie je waarom je nu écht Zeker Online bent.” Ben je benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze website via onwaarts.nl. We hebben alvast een aantal klantcases uitgelicht die je wellicht interessant vindt om door te nemen. We kijken uit naar een inspirerend jaar samen met de Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!