Velocity Marketing nieuwe begunstiger bij De Veensche Businessclub!

Goed nieuws! We mogen weer een nieuwe begunstiger aan de ledenlijst van De Veensche Businessclub toevoegen. Kevin Pol, eigenaar van Velocity Marketing, voelde zich bij zijn eerste oriënterende bezoek direct thuis en zag het potentieel van ons netwerk. Héél leuk, daar worden wij (samen met hem) enthousiast van!

Velocity Marketing staat voor datagedreven online marketing. Je kunt daarbij o.a. denken aan Google Advertising (SEA), Zoekmachine optimalisatie (SEO), Social Advertising en Web Design. Online zichtbaar zijn op belangrijke momenten, constante optimalisatie en clicks converteren naar klanten; dus meetbaar meer resultaat! Velocity gebruikt krachtige tools om uw marketing ervaring een gegronde fundering te geven. Zo kunnen ze voor al hun klanten aantrekkelijke designs en een strategie op maat maken. Samen met klanten stellen zij ambitieuze doelen en werken ze door datagedreven online marketing toe naar duurzame groei!

Wil jij ook je groei versnellen en versterken? Neem dan contact op met Kevin via telefoonnummer 06-42129985 of e-mail: kevin@velocityutrecht.com en ontdek je groeipotentieel! Onlangs bracht Jenneke Polderman een bezoek aan Velocity Marketing op de Ravelijn 12 in Veenendaal en overhandigde Kevin een prachtige bos bloemen om hem te bedanken voor zijn lidmaatschap.

Kevin over Velocity Marketing:

‘Veel bedrijven hebben de tijd en expertise niet om een marketingstrategie op te bouwen die resultaten oplevert. Bij Velocity Marketing krijg je een op data gebaseerde marketingstrategie om groei te versnellen en te versterken. Zo kun je opvallen tussen de concurrentie en kwalitatieve leads genereren die klanten worden. Hoe wij dit doen? Middels SEA, SEO, social, design, CRO en data!’

Neem alvast een kijkje op de website : www.velocityutrecht-marketing.com. Kevin van harte welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jou veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!