Veensche Businessclub sluit bijzonder seizoen af met sfeervolle ‘Summerbreak’ bij de 3Zussen

Na een lange lockdown periode vanwege de Corona maatregelen konden de leden van De Veensche Businessclub elkaar weer ontmoeten tijdens de jaarlijkse ‘Summer Break’en dat was volop genieten.

Gezamenlijk en traditiegetrouw werd de zomerstop ingeluid, maar zoals Robert de Bruijn, vicevoorzitter van De Veensche Businessclub aangeeft: “dat was niet vanzelfsprekend, want de maatregelen zijn zodanig dat je een ruimte nodig hebt waar je 1,5 meter kan bewaren en ook een gezellig programma kan neerzetten. We hebben in Restaurant 3Zussen een goede partner gevonden en zij hebben een mooi arrangement voor ons geregeld en uitstekend uitgevoerd”.

Er was een tafelschikking waardoor elke gast van tevoren niet wist welke tafelgenoot hij had. En dat leverde verrassende ontmoetingen en mooie gesprekken op. De Bruijn opende de avond en heette iedereen welkom met speciale aandacht aan de introducees en de nieuwe leden van het afgelopen jaar. Hij blikte terug op een bijzonder jaar waarbij we een gedeelte van de evenementen ook niet hebben kunnen uitvoeren vanaf 10 maart 2020.

De Bruijn reikte daarna een speciale oorkonde uit aan Henk van der Weijden  (Crossbow Coffee) vanwege het aanbrengen van de meeste zakelijk interessante introducees in het afgelopen seizoen. Hij ontving als dank een zogenaamde Twinkeling cadeaubon. De lokale cadeaubon, waarmee de plaatselijke ondernemers worden gesteund. Dit past tenslotte uitstekend bij de filosofie van de Veensche Businessclub!

Vervolgen werden op het podium door drie nieuwe leden de contracten voor het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen getekend. De nieuwe leden zijn Rosa Parket, HR advies en Power Community. De Bruijn wenst de nieuwe leden een mooie, gezellige en succesvolle tijd toe bij de businessclub.

De gasten genoten hierna van een overheerlijk diner wat werd afgewisseld met een optreden van comedian Harry Glotzbach. Hij kreeg de lachers op zijn hand met diverse grappen en sketches.

De club maakt, ondanks of dankzij de Corona crisis, een mooie en gezonde groei door. De club is een duurzame, zakelijke maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving waar steeds meer ondernemers zich bij willen aansluiten.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!