Veensch en zakelijk speeddaten: elkaar écht beter leren kennen

Donderdagochtend 24 november j.l. waren de leden van de Veensche Businessclub al vroeg uit de veren voor de jaarlijkse zakelijke speeddate sessie. Ditmaal waren de leden uitgenodigd bij het lid ‘Masero privacy & security’. Een cyber security bedrijf, die zich met name richt op het MKB.

Aangezien Masero op de huidige locatie aan de Wolweg 29 uit haar jasje groeit, gaan ze vanaf begin volgend jaar een vleugel huren bij Treetop, waar Masero een samenwerkingsverband mee is aangegaan. 

Zij zijn gevestigd op de Fokkerstraat 31. De enthousiaste directeur Robbert Ausems heette alle leden hartelijk welkom op zijn mooie locatie. Eigenaar Wolter Buijs van Masero vertelde ons kort over het bedrijf en gaf aan elkaar graag te treffen op het bedrijfsbezoek in januari 2023 waar Masero een van de gastheren gaat zijn.

Voorzitter René Pfeiffer opende de ochtend op zijn enthousiaste wijze en heette alle businessclubleden van harte welkom. Ondertussen genoten de leden zichtbaar van al het lekkers dat op buffetwijze perfect was verzorgd door DeMaes Cateringservice.

René gaf aan wie de nieuwste leden waren te weten: Mondhygiënist Jona Koeiman, RecruitMens – Maarten van Steenbergen, het Financieringsgilde – Tom Baerends, Profile Veenendaal ABI – André Nap, Schans Installaties Veenendaal – Fred Uijterwaal, Willemsen & Wij Hypotheken en Verzekeringen Joey Rebergen en Mattijs Zielhuis en last but not least…..TOKO Veenendaal – Mark van Tellingen. Het ledenaantal groeit nu snel (inmiddels meer dan 100 leden!) doordat de ‘mond op mond’ reclame zijn werk doet. Het bestuur is daar ontzettend dankbaar voor en had nooit kunnen bedenken dat “De Veensche” zo’n succes zou worden.

Het zakelijk speeddaten was (zoals elk jaar) een geweldig succes! De leden hebben elkaar aanzienlijk beter leren kennen en er waren ook concreet zeer mooie leads te noteren. Het speeddaten stond onder de bezielende leiding van de ervaren speeddatecoach Sjors Noordsij.

Na een energieke ochtend vertrokken de leden vol nieuwe inzichten, uitgebreid netwerk en vol energie weer terug naar de dagelijkse business.

Het businessclubjaar (2022) is hiermee voor “De Veensche” afgesloten, alhoewel we nog wel actief zijn op het bedrijventoernooi bij VRC in december. 2023 brengt ons in ieder geval bij FC Utrecht (bezoeken we op zaterdag 4 februari, wedstrijd tegen Heerenveen) en natuurlijk DE Derby tegen de Merino’s op zaterdag 4 maart.

Wij wensen geheel ondernemend Veenendaal een sfeervolle kerst toe en een geweldig succesvol 2023 toe!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!