TOKO Veenendaal lid geworden van de Veensche Businessclub!

Er blijven zich maar mooie bedrijven aansluiten bij de Veensche Businessclub. Ook TOKO Veenendaal is lid geworden van de Veensche Businessclub. Hier zijn we ontzettend blij mee want TOKO Veenendaal is een begrip in Veenendaal. TOKO Veenendaal is al tijden gevestigd op de Prins Bernardlaan 8 in Veenendaal. Maar.. niet lang meer…. Want TOKO Veenendaal zal vanaf januari 2023 hun nieuwe pand openen aan de Scheepjeshof 2 te Veenendaal. En wie kent TOKO Veenendaal niet. TOKO Veenendaal is al jarenlang het adres voor heerlijke Indische gerechten en maaltijden. Deze vers gemaakte maaltijden en gerechten kunt u bestellen, laten bezorgen en/of afhalen. Ook kunt u terecht in het gezellige restaurant. In de ruime vitrines treft u iedere dag de lekkerste, vers bereide gerechten aan voor het samenstellen van heerlijke Indische maaltijden. Deze Indische maaltijden worden vers bereid in de fris ingerichte open keuken. Voor de bereiding van de maaltijden wordt altijd gebruik gemaakt van de meest geraffineerde, verste ingrediënten op natuurlijke basis. Daarom wordt de fantastische smaak van de maaltijden van TOKO Veenendaal door zo velen geroemd.

En dat is nog niet alles. Ook wordt er catering op maat verzorgd. TOKO Veenendaal kan ook uw party of bijeenkomst voorzien van de bijzondere kant van de Indische keuken. Laat uw gasten genieten van de heerlijke Indische gerechten die zonder zorgen bij u worden afgeleverd.

Uit handen van de voorzitter van de Veensche Businessclub, René Pfeiffer, ontving Mark van Tellingen, eigenaar van TOKO Veenendaal, een mooie bos bloemen en werd de overeenkomst ondertekend.

TOKO Veenendaal…welkom bij ONZE mooie Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!