TOKO Veenendaal lid geworden van de Veensche Businessclub!

Er blijven zich maar mooie bedrijven aansluiten bij de Veensche Businessclub. Ook TOKO Veenendaal is lid geworden van de Veensche Businessclub. Hier zijn we ontzettend blij mee want TOKO Veenendaal is een begrip in Veenendaal. TOKO Veenendaal is al tijden gevestigd op de Prins Bernardlaan 8 in Veenendaal. Maar.. niet lang meer…. Want TOKO Veenendaal zal vanaf januari 2023 hun nieuwe pand openen aan de Scheepjeshof 2 te Veenendaal. En wie kent TOKO Veenendaal niet. TOKO Veenendaal is al jarenlang het adres voor heerlijke Indische gerechten en maaltijden. Deze vers gemaakte maaltijden en gerechten kunt u bestellen, laten bezorgen en/of afhalen. Ook kunt u terecht in het gezellige restaurant. In de ruime vitrines treft u iedere dag de lekkerste, vers bereide gerechten aan voor het samenstellen van heerlijke Indische maaltijden. Deze Indische maaltijden worden vers bereid in de fris ingerichte open keuken. Voor de bereiding van de maaltijden wordt altijd gebruik gemaakt van de meest geraffineerde, verste ingrediënten op natuurlijke basis. Daarom wordt de fantastische smaak van de maaltijden van TOKO Veenendaal door zo velen geroemd.

En dat is nog niet alles. Ook wordt er catering op maat verzorgd. TOKO Veenendaal kan ook uw party of bijeenkomst voorzien van de bijzondere kant van de Indische keuken. Laat uw gasten genieten van de heerlijke Indische gerechten die zonder zorgen bij u worden afgeleverd.

Uit handen van de voorzitter van de Veensche Businessclub, René Pfeiffer, ontving Mark van Tellingen, eigenaar van TOKO Veenendaal, een mooie bos bloemen en werd de overeenkomst ondertekend.

TOKO Veenendaal…welkom bij ONZE mooie Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!