Taxi Tims is het nieuwste lid van De Veensche Businessclub!

Wat mooi om te melden dat ook Taxi Tims zich heeft aangesloten bij de Veensche Businessclub. Danielle Tims, eigenaar van Taxi Tims, was als genodigde aanwezig op het inmiddels bekende Summer break event van de Veensche Businessclub. Mede door haar positieve ervaring van dit event en de diverse leden die Danielle gesproken heeft, was de keuze niet meer zo moeilijk. Ik ga lid worden!

Taxi Tims verzorgt graag uw vervoer in een luxe E-klasse of nette bus. Ook voor luchthaven vervoer, ziekenhuis en/ of zakelijk vervoer kunt u bij Taxi Tims terecht. Taxi Tims streeft naar een goede en snelle service. In Veenendaal heeft Taxi Tims een aanrijtijd van 15 minuten. Daarbuiten doet Taxi Tims er alles aan om u van A naar B te brengen.

Taxi Tims

Luchthaven vervoer

Maak gebruik van de Schiphol taxi Veenendaal. U wordt thuis opgehaald en Taxi Tims brengt u veilig en comfortabel en rechtstreeks naar de luchthaven.

Ziekenhuis vervoer

Wilt u op ziekenbezoek maar bent u zelf niet in staat om te rijden? Dan brengt Taxi Tims u bij alle ziekenhuizen in Nederland voor de deur.

Avondje uit

Even zonder bob een avondje uit? Taxi Tims brengt u van deur tot deur naar uw bestemming.

Zakelijk vervoer

Heeft u een zakelijke afspraak of personeel wat van A naar B moet? Taxi Tims kan u en uw personeel vervoeren.

Kijk voor meer informatie eens op de website : www.taxitims.nl

Uit ervaring kunnen wij als Veensche Businessclub zeggen dat Taxi Tims een Taxi bedrijf is met persoonlijke benadering, afspraak is afspraak, streven om altijd op tijd te zijn en mocht het door omstandigheden niet lukken… communicatie naar de klant! Dit sluit helemaal aan bij ons als Veensche Businessclub en zijn dan ook heel blij dat Danielle lid is geworden. Natuurlijk hoopt Danielle dat als leden een taxi nodig hebben dat ze als eerste denken aan Taxi Tims.

Dus leden van De Veensche Businessclub en alle leden van voetbalvereniging VRC…. Hebben jullie een taxi nodig … Bel Taxi Tims (telefoonnummer :06-233 177 10) of stuur een email naar info@taxitims.nl

Natuurlijk ontving Danielle Tims nog een mooi bosje bloemen als bedankje voor het lidmaatschap. We wensen Danielle heel veel plezier toe bij de Veensche Businessclub en natuurlijk veel extra ritten.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!