Super kookworkshop en smaakvol diner bij Bite

Op donderdag 17 maart waren de leden van de Veensche Businessclub te gast voor een heerlijke culinaire avond bij restaurant Bite aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Voordat de leden konden genieten van een heerlijk driegangenmenu hebben de 5 masterchefs (culinaire helden van de businessclub)  in de dop de kookworkshop gevolgd.

Omstreeks 18.00 uur druppelden de eerste leden binnen bij het markante hoekpand op de Brouwersgracht en Kees Stipplein. De voorzitter (René Pfeiffer) was helaas geveld door de griep maar werd op eigen wijze waargenomen door commercieel manager Robert de Bruijn. Hij heette alle leden en introducees hartelijk welkom bij Bite en benoemde de nieuwe leden van de maand februari: Bochane Groep (o.a. Renault en Nissan), Nederland Zont (zonnepanelen) en Prosuco Marketing (specialist recreatiebranche).

Robert gaf vervolgens het woord aan Tim Berends eigenaar van Restaurant Bite.

Tim vertelde over het succes van zijn restaurant en zijn meeste recente uitbreiding op het Stads Strand: restaurant Ritmeester. Ook vertelde hij dat hij een Benefietdiner gaat organiseren waarbij de opbrengst gaat naar de vluchtelingen uit Oekraïne, zie bijlage voor de informatie hierover. Hierna gaf hij het startschot van het Walking Dinner.

Het bijzondere voorgerecht werd gevolgd door een smaakvol en even bijzonder hoofdgerecht waarna er bij de meeste leden nog wel een gaatje over was voor het prachtige en eveneens smaakvolle nagerecht. De ondernemers genoten zichtbaar, waren enorm blij om elkaar weer te zien en te spreken  en de sfeer was als vanouds bijzonder plezierig.

De deelnemers aan de kookworkshop waren, John Scheer – Huis en Hypotheek, Gert van de Bunt – Vallei autogroep, Ronald de Jong – Rosa Parket, Annemarie Bakker – AB fotografie. Zij ontvangen een mooie fles wijn en een cadeaubon. Top gedaan: Masterchef’s van De Veensche Businessclub!

Het eerstvolgende event is op zaterdag 16 april bij vv-VRC (de club waar wij bij horen) vanaf 13.30 uur een event rondom de topper VRC – Batavia met in de avond een bekende artiest in de kantine van VRC. De Veensche Businessclub telt inmiddels (nog geen 5 jaar na de start) zo’n 90 leden. Door middel van sfeervolle laagdrempelige evenementen en/of bedrijfsbezoeken ontmoeten leden elkaar veelvoudig gedurende het hele jaar. Onderling zakendoen wordt gestimuleerd en concreet veelvuldig gedaan. Kortom een prima basis voor een duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving, waar steeds meer ondernemers zich graag bij aansluiten.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!