Start Event Veensche Businessclub ‘Present Your Team in theater De Lampegiet was een groot succes

Donderdag 8 september 2022 waren de leden van ‘De Veensche’ traditiegetrouw bijeen in Theater Lampegiet. Tijdens deze bijeenkomst trapte de businessclub gezamenlijk af met ‘grote broer’ voetbalvereniging VRC, het nieuwe businessseizoen af. Het startevent ‘Present Your Team’ is deels bedoeld om  het 1e selectieteam van VRC, inclusief de staf en trainers, voor te stellen aan de leden van de Veensche Businessclub.

De avond startte dan ook in de grote zaal van het theater met een geweldig optreden van de band “Orange Bud”, van prominent lid van de businessclub: Marco Dekker van Deko Sign. Tijdens het optreden werden door de bandleden de strandballen, als ware het voetballen, het publiek ingetrapt. Een ware áftrap dus!

Hierna opende René Pfeiffer, voorzitter van De Veensche Businessclub het event Present Your Team.

Hij benoemde als eerste de nieuwe leden van de afgelopen maand: Disc Factor, Puur Blauw, Technisch Buro De Vries, K. de Vos Transport en last but not least Taxi Tims. Ook werden alle zakelijke introducees  van harte welkom geheten.

De agenda van het nieuwe seizoen zit weer ‘bomvol’ zo liet hij weten, met natuurlijk de succesvolle Speeddate, de Summerbreak maar dit seizoen ook een bezoek aan FC Utrecht en natuurlijk DE derby tegen De Merino’s op 4 Maart 2023.

Daarna werd het stokje over gedragen aan presentator Bert Admiraal, in het dagelijks leven leraar Nederlands, en freelancer bij De Gelderlander, die het 1e team inclusief trainers en coaches voorstelde aan de leden van De Veensche Business club. Dit op zijn bekende scherpzinnige wijze, met gepaste humor en ongelooflijke parate kennis. Het geheel werd afgesloten met een 2e nummer van de band “Orange Bud”.

Hierna werden alle gasten in de ‘afgeladen’ foyer van het theater geëntertaind met de traditionele ‘Sport en Business Quiz’, onder leiding van BN’er en presentator Eddy Keur. Dit gedeelte van de avond zat vol spelspanning en leverde veel leuke en hilarische momenten op. De prijswinnaars ontvingen uit handen van Eddy Keur de geweldige prijzen namelijk een volledig arrangement bij businessclublid The Maxx, theaterkaartjes van Theater Lampegiet en een waardebonnen van businessclublid Restaurant Mango’s.

Als afsluiting was er volop gelegenheid om te netwerken in de afgeladen foyer en voor het nuttigen van een drankje en een hapje.

HARTELIJK BEDANKT: Bert Admiraal, Annemarie Bakker Fotografie, DeMaes Cateringservice, Eddy Keur en natuurlijk de gehele crew van Theater De Lampegiet

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!