Start Event De Veensche Businessclub ‘Presentatie A-selectie omlijst door show FC De Rebellen’ in Theater Lampegiet was een groot succes

Donderdag 14 september 2023 waren de begunstigers van ‘De Veensche’ traditiegetrouw bijeen in Theater Lampegiet. Tijdens deze bijeenkomst trapte de Businessclub gezamenlijk met de aan haar gelieerde Voetbalvereniging VRC het nieuwe businessseizoen af. Het startevent is bedoeld om het 1e selectieteam van VRC, inclusief de staf en trainers, voor te stellen aan de leden van De Veensche Businessclub. Daarnaast tevens een mooie gelegenheid om de sponsoren van de vereniging in verbinding te brengen met de begunstigers van de Businessclub. Want: zaken doen we samen en met elkaar !

De avond startte met de ontvangst van de begunstigers en sponsoren in de speciaal hiervoor ingerichte VIP ruimte in de foyer van Theater Lampegiet. Na een eerste kennismaking en kop koffie opende Bert Valkenburg, voorzitter van De Veensche Businessclub, hier officieel het event.

Hij benoemde als eerste de nieuwe leden die zich in de zomerperiode bij de businessclub hebben aangesloten: Dennis en Eline Diepeveen van Diepeveen Houtbouw en Tuinen, John Scheer en Marjolein Boere van Het Groene Huis en Jan en Tineke Vink van Behaaglijk Wonen. Ook werden alle zakelijke introducés van harte welkom geheten.

De agenda van het nieuwe seizoen zit weer ‘bomvol’ zo liet hij weten. Met natuurlijk de succesvolle Bedrijfsbezoeken, de Summerbreak, het nieuwe event ‘ZZP op locatie’ en natuurlijk DE derby tegen De Merino’s op 25 Mei 2024 !

De presentatie van de A-selectie werd ook dit jaar verzorgd door Bert Admiraal, in het dagelijks leven docent Nederlands en freelancer bij De Gelderlander. Dit op de zijn bekende scherpzinnige wijze, omkleed met gepaste humor en ongelooflijke feiten kennis. Aansluitend startte de voorstelling van FC De Rebellen. Onder leiding van Aletha Liedelmeijer namen John de Wolf, Ricky van den Bergh en Theo Jansen ons mee in de geheimen van ‘de kleedkamer’. Ze heten niet voor niets ‘De Rebellen’. Ze waren eigenzinnig en eigenwijs, hard maar fair! De heren kunnen slecht tegen onrecht en namen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms misschien beter wel hadden kunnen doen. Het geheel werd gecombineerd met interviews met enkele A-selectie spelers en natuurlijk trainer Niels ten Have. Die laatste bleek net als een enkele speler geen onbekende te zijn voor Rebel Theo Jansen.

Na de show was er in de afgeladen foyer volop de gelegenheid om te netwerken. Een hapje en drankje ontbraken daarbij uiteraard ook niet. Nieuwe contacten werden gelegd en vervolgafspraken gemaakt. Eén van de introducés besloot spontaan per direct lid te worden van ons netwerk. Hierover natuurlijk later meer. Al met al een vermakelijke en succesvolle aftrap van het nieuwe seizoen. Graag tot ziens op donderdag 12 oktober a.s. bij ons volgende event, het bedrijfsbezoek aan Sanders Gifts !

HARTELIJK BEDANKT: Bert Admiraal, FC De Rebellen, Annemarie Bakker Fotografie, Martina Hidding en natuurlijk de gehele crew van Theater Lampegiet !

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!