Sportieve en inspirerende start van het seizoen bij The Power Community

Donderdag 17 februari j.l. waren de leden van De Veensche Businessclub te gast bij sportief lid: The Power Community voor een ontbijtsessie. Iets over zevenen in de ochtend stroomde de eerste leden binnen in het prachtige voormalig kerkgebouw Sola Fide aan de Eikenlaan 3 in Veenendaal. Het thema van het bezoek stond in het teken van ‘Let’s Break Free’ thema mede ingegeven voor het leven na de lockdown. Er waren ruim 40 leden van de businessclub aanwezig. ‘De Veensche’ was Hiermee de 1e businessclub in Veenendaal die weer van start ging na versoepelen corona maatregelen.

Om 07:30 uur heette de voorzitter van de Veensche Businessclub René Pfeiffer iedereen hartelijk welkom bij The Power Community en benoemde de laatste nieuwe leden: Restaurant De Vendel, BIKEBEAR Adventures, Schuiteman accountants en Boutique Park SOOF.

Vervolgens namen Albert Elsenaar, eigenaar, en Pim Brouwer, locatiehouder van The Power Community het woord en vertelde ons alles over het mooie concept en duidelijke visie. Vervolgens hadden de leden drie keuzes. Deelnemen aan een Unlimited training, het volgen van een yoga sessie of een rondleiding krijgen door de locatie en meer over The Power Community te weten komen.

Na de in- of ontspanning was het tijd voor het ontbijt. Het was een smakelijk,  gezond en kwalitatief hoogstaand ontbijt verzorgt door groente en fruitspecialist Gijs vd Hoef. Er wordt nog veel bijgepraat en rond 09.30 uur vertrokken de eerste leden na de sportieve ochtend veelal weer naar het kantoor.

Het eerstvolgende event is op donderdag 17 maart a.s. bij Restaurant Bite met een kookworkshop.

De Veensche Businessclub heeft nu bijna 90 leden wat zeker na de opstart van de Coronapandemie een mooie mijlpaal is, ook in deze periode is er tenslotte gestage groei doorgemaakt wat bijzonder is.

Kortom een prima basis voor een duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving, waar steeds meer ondernemers zich graag bij aansluiten.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!