Speeddaten voor leden De Veensche Businessclub groot succes!

Donderdagochtend 14 oktober waren we te gast bij Bommm smaakmakers op het Ronde Erf in Veenendaal. Tijdens deze ontbijtsessie hebben leden van De Veensche Businessclub deelgenomen aan een zakelijke speeddate met als doel elkaar en de business beter te leren kennen. En dat is gelukt!

Voorzitter René Pfeiffer opende de ochtend en kondigde de speeddatecoach Jelle Drijver aan. Hij nam het stokje van René over en legde ons de do’s en dont’s van het zakelijk speeddaten uit. In groepen van vier gingen de leden aan de slag. Op elke tafel stond een pot met vragen waaruit de leden om de beurt een vraag uit moesten trekken en deze vraag vervolgens beantwoorden. Na het beantwoorden van de vraag uit de pot kreeg men 5 minuten de tijd wat over zijn of haar bedrijf of expertise te vertellen. Hierna was het volgende lid in de groep aan de beurt. Al met al een effectieve wijze van netwerken en hebben nieuwe leden zich effectief kunnen voorstellen.

We willen het team van Bomm smaakmakers hartelijk danken voor het overheerlijke ontbijt van de ochtend. Uiteraard danken we ook onze speeddatecoach Jelle Drijver alle deelnemers en fotografe Annemarie Bakker voor weer een mooie fotoserie van de ochtend.

Wie zien jullie graag weer op ons volgende event!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

Het dak eraf bij VRC en “De Veensche Businessclub“ op bomvol sportpark tijdens Stadsderby tegen De Merino’s

Afgelopen zaterdag 4 maart j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” op bezoek bij the ‘family’ v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de plaatselijke kraker VRC – De Merino’s. De Veensche Businessclub had, uiteraard in familiaire samenwerking met VRC, voor deze stadsderby groots uitgepakt om de leden van de businessclub en overige aanwezigen een fantastische middag/avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment tijdens de ‘3e helft’ van niemand minder dan Henk Dissel en Dries Roelvink!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!