Schlingmann Architecten is ook aangesloten bij De Veensche Businessclub

Wij zijn blij dat Richard Schlingmann zich recent bij ons netwerk heeft aangesloten. Onder de naam Schlingmann Architecten ontwerpen Richard en zijn team zowel woningen, villa’s als kantoor- en bedrijfspanden. Niet alleen nieuwbouw maar ook restyling en verbouwing van objecten maakt onderdeel uit van het dienstenpakket. Ook begeleiden zij relaties met vergunningsprocessen. Hierdoor wordt veel tijd bespaart en de slagingskans op realisatie van de woonwens aanzienlijk verhoogd!

Onlangs bracht Jenneke Polderman een bezoek aan Schlingmann Architecten in Veenendaal en overhandigde Richard een prachtige bos bloemen om hem te bedanken voor zijn lidmaatschap.

Richard over Schlingmann Architecten:

‘Wij zijn een creatief, realistisch en ambitieus architectenbureau. Wij zijn al meer dan 50 jaar een begrip. Ons doel is telkens weer om een nieuwe creatie te laten ontstaan die geheel aan de eisen van de opdrachtgever voldoet. Of het nu om een groot of klein vraagstuk gaat, wij denken graag met u mee. Maatwerk staat bij ons centraal.  

Duurzaam bouwen vinden wij erg belangrijk. De toekomst van de wereld wordt bepaald door de afwegingen die wij nu maken. Onder duurzaam bouwen verstaan wij het revitaliseren van bestaande gebouwen en het herbestemmen en restylen van gebouwen. Hiermee investeren wij in de toekomst.

Wij hebben aandacht voor u als mens en een scherp oog voor details. Welke wensen of ideeën u ook heeft, wij denken graag met u mee en maken een passend ontwerp.’

Neem alvast eens een kijkje op de website : www.schlingmannarchitecten.nl. Richard, welkom bij De Veensche Businessclub! Wij weten zeker dat ons netwerk jou veel nieuwe contacten gaat opleveren en gaan er vanuit dat jij Veenendaal met opdrachten van onze leden nog een beetje mooier maakt!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!