Schans installaties Veenendaal is lid geworden van de Veensche Businessclub!

Veenscher kan het niet. Een echt Veens bedrijf teweten SCHANS Installaties heeft zich aangesloten bij de Veensche Businessclub. En wat zijn we daar trots op. Schans Installaties Veenendaal BV staat voor kwaliteit. In het bijna 60-jarige bestaan heeft Schans installaties, door aan het uitgangspunt kwaliteit vast te houden, een indrukwekkende clientèle opgebouwd. Van particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en gemeentelijke instellingen tot adviesbureaus en woningcorporaties. Schans is uw specialist in alle facetten van de installatietechniek. In 1962 gestart als eenmansbedrijf in Veenendaal, in 2017 overgenomen door de van Losser Groep uit Rijssen, inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 500 medewerkers, 14 vestigingen en 5 servicebedrijven, verspreid over heel Nederland.

Fred Uijterwaal is al jaren werkzaam bij Schans installaties. Ook is Fred al sinds zijn jonge jaren verbonden aan VRC. Als voetballer doorliep Fred de hele jeugd van VRC. Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn is Fred nu weer regelmatig te vinden op de voetbalvelden van VRC en is actief betrokken als begeleider/ trainer van het G-team van VRC.

Als Veens bedrijf was Schans in het verleden al lid van diverse businessclubs. Na een onderbreking van een aantal jaren heeft Schans installaties besloten zich nu aan te sluiten bij de Veensche Businessclub. Als introducee was Fred aanwezig op het laatste event van de Veensche Businessclub. Na deze fantastische avond was het helemaal duidelijk …. Schans installaties wordt lid!!!

De overeenkomst is inmiddels getekend en het welbekende bloemetje is door de secretaris van de Veensche Businessclub, Alex Admiraal overhandigd aan Fred Uijterwaal. (zie foto)

Schans installaties Veenendaal… Welkom en heel veel plezier bij onze mooie Veensche Businessclub!!

Voel je welkom bij De Veensche!

Het dak eraf bij VRC en “De Veensche Businessclub“ op bomvol sportpark tijdens Stadsderby tegen De Merino’s

Afgelopen zaterdag 4 maart j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” op bezoek bij the ‘family’ v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de plaatselijke kraker VRC – De Merino’s. De Veensche Businessclub had, uiteraard in familiaire samenwerking met VRC, voor deze stadsderby groots uitgepakt om de leden van de businessclub en overige aanwezigen een fantastische middag/avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment tijdens de ‘3e helft’ van niemand minder dan Henk Dissel en Dries Roelvink!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!