Quint Schilderwerken nieuwe begunstiger bij De Veensche Businessclub

We hebben geweldig nieuws te delen! Een warm welkom aan Quint Schilderwerken, onze nieuwste begunstiger bij De Veensche Businessclub. Het is fantastisch om te zien dat Dennis Quint zich recentelijk bij ons netwerk heeft aangesloten. Dennis is de trotse eigenaar van Quint Schilderwerken sinds mei 2013. Voordat hij zijn eigen bedrijf startte, heeft hij waardevolle ervaring opgedaan bij een gerenommeerd bedrijf, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde. Gemotiveerd door zijn vrouw en ouders zette hij de stap naar zelfstandigheid, en daar heeft hij geen moment spijt van gehad. Dankzij zijn geleverde kwaliteit en zijn klantgerichte aanpak heeft Dennis altijd voldoende werk, zonder de noodzaak van advertenties. Alle opdrachten komen via mond-tot-mondreclame binnen!

Quint Schilderwerken is een modern en dynamisch allround schildersbedrijf dat zich bezighoudt met allerlei schilderwerk, wandafwerking, houtreparaties, nieuwbouw en verbouwingen. Heeft u behoefte aan vakmanschap en persoonlijke service? Neem dan gerust contact op met Dennis via e-mail op info@quintschilderwerken.nl of bel hem rechtstreeks op zijn mobiele nummer 06-42742224.

Tijdens het recente MKB/ZZP Event bij Olround Bowlen werd Dennis hartelijk bedankt door Jenneke Polderman voor zijn lidmaatschap en ontving hij een prachtige bos bloemen. We zijn verheugd om Quint Schilderwerken te verwelkomen in ons netwerk en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Dennis over Quint Schilderwerken:

‘Quint Schilderwerken staat voor kwaliteit, kwaliteit in werk en een juiste en correcte wijze van omgaan met de opdrachtgever. Door hier geen afbreuk aan te doen, altijd te letten op de veiligheid en te werken met de juiste uitrusting, ben ik van mening dat de waarde hiervan van onschatbare waarde is en een peiler zal blijven binnen mijn bedrijf. Geruime tijd heb ik aan de zijlijn gestaan om te zien hoe bepaalde zaken goed en minder goed gingen en hier nu mijn voordeel uit te trekken om het eindproduct naar de opdrachtgever toe zo optimaal mogelijk te maken. Dat is waar ik voor sta.

Als ik klaar ben en de mensen spreek, die vervolgens onwijs blij zijn, dat is toch prachtig?’

Neem alvast eens een kijkje op de website : www.quintschilderwerken.nl. Dennis, van harte welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jou veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!