PYM sluit zich aan bij de Veensche Businessclub!

Geen onbekend gezicht natuurlijk! PYM is lid geworden van de Veensche Businessclub. Pim Brouwer is recent gestart met zijn nieuwe bedrijf PYM. Door de goede connecties met diverse leden van de Veensche Businessclub heeft Pim Brouwer besloten om met PYM onderdeel uit te maken van de Veensche Businessclub. En wat vinden wij dat mooi en een groot compliment naar de Veensche Businessclub toe.

‘PYM’ is een sportschool waarbij er les wordt gegeven in groepsverband (Max. 6 deelnemers) en Personal Training.  PYM wil op zijn eigen wijze mensen verantwoord fit maken en vooral houden. Daarbij rekening houdend met alle leuke gelegenheden die het leven ons te bieden heeft, feestjes, partijen, borrels, noem maar op. We gaan niet allemaal meer de Olympische Spelen halen, maar verantwoord oud worden lijkt PYM het minste waar hij aan kan bijdragen. 

Uit handen van Robert de Bruijn ontving Pim Brouwer een mooie bos bloemen en werd het contract ondertekend. En waar anders dan op de prachtige locatie waar PYM gevestigd is!

Ga zelf ook eens een kijkje nemen bij PYM! PYM is gevestigd in Rhenen en wel op Remmerden 52 F.

Super Leuk Pim. Van harte welkom bij de Veensche Businessclub en we ontmoeten je graag op onze mooie events.

Voel je welkom bij De Veensche!

Het dak eraf bij VRC en “De Veensche Businessclub“ op bomvol sportpark tijdens Stadsderby tegen De Merino’s

Afgelopen zaterdag 4 maart j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” op bezoek bij the ‘family’ v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de plaatselijke kraker VRC – De Merino’s. De Veensche Businessclub had, uiteraard in familiaire samenwerking met VRC, voor deze stadsderby groots uitgepakt om de leden van de businessclub en overige aanwezigen een fantastische middag/avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment tijdens de ‘3e helft’ van niemand minder dan Henk Dissel en Dries Roelvink!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!