PYM sluit zich aan bij de Veensche Businessclub!

Geen onbekend gezicht natuurlijk! PYM is lid geworden van de Veensche Businessclub. Pim Brouwer is recent gestart met zijn nieuwe bedrijf PYM. Door de goede connecties met diverse leden van de Veensche Businessclub heeft Pim Brouwer besloten om met PYM onderdeel uit te maken van de Veensche Businessclub. En wat vinden wij dat mooi en een groot compliment naar de Veensche Businessclub toe.

‘PYM’ is een sportschool waarbij er les wordt gegeven in groepsverband (Max. 6 deelnemers) en Personal Training.  PYM wil op zijn eigen wijze mensen verantwoord fit maken en vooral houden. Daarbij rekening houdend met alle leuke gelegenheden die het leven ons te bieden heeft, feestjes, partijen, borrels, noem maar op. We gaan niet allemaal meer de Olympische Spelen halen, maar verantwoord oud worden lijkt PYM het minste waar hij aan kan bijdragen. 

Uit handen van Robert de Bruijn ontving Pim Brouwer een mooie bos bloemen en werd het contract ondertekend. En waar anders dan op de prachtige locatie waar PYM gevestigd is!

Ga zelf ook eens een kijkje nemen bij PYM! PYM is gevestigd in Rhenen en wel op Remmerden 52 F.

Super Leuk Pim. Van harte welkom bij de Veensche Businessclub en we ontmoeten je graag op onze mooie events.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!