Puur Blauw lid geworden van De Veensche Businessclub!

Wat zijn we trots en blij om te melden dat Puur Blauw zich heeft aangesloten bij de Veensche Businessclub. En wie kent Puur Blauw nu niet. Een echt Veensch bedrijf waar Gert-Jan Schoot u met volle overgave adviseert over – en helpt bij het uitzoeken van uw kleding. Samen met zijn vrouw Krista Schoot en diverse betrokken medewerkers runt Gert-Jan al jarenlang de winkel in Veenendaal, Hoofdstraat 26A. Ga gezellig langs voor de echte Puur Blauw ervaring. Bekijk de brede collectie en u wordt geholpen om het beste uit te kiezen. Puur Blauw biedt een stijlvolle en comfortabele outfit, voor volwassenen en jongeren. Met de grootste merken en uitstekende service onderscheidt Puur Blauw zich in Veenendaal. De collectie van Puur Blauw biedt naast luxe en comfort ook stijl. Niet alleen het assortiment van superieure heren- en damesmode tot exclusieve accessoires, maar ook de goede service zorgt ervoor dat iedereen er stijlvol uitziet.

Afgelopen week ging onze voorzitter René Pfeiffer bij Puur Blauw langs om een mooie bos bloemen te overhandigen aan Krista Schoot en een overheerlijke taart aan Gert-Jan. Links op foto Gert-Jan Schoot, midden zijn vrouw Krista (eigenaren Puur Blauw) en rechts voorzitter René Pfeiffer.

We heten Puur Blauw van harte welkom bij onze mooie Veensche Businessclub en kijken er naar uit om Puur Blauw te mogen ontvangen op onze mooie Veensche Businessclub events.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!