Puur Blauw lid geworden van De Veensche Businessclub!

Wat zijn we trots en blij om te melden dat Puur Blauw zich heeft aangesloten bij de Veensche Businessclub. En wie kent Puur Blauw nu niet. Een echt Veensch bedrijf waar Gert-Jan Schoot u met volle overgave adviseert over – en helpt bij het uitzoeken van uw kleding. Samen met zijn vrouw Krista Schoot en diverse betrokken medewerkers runt Gert-Jan al jarenlang de winkel in Veenendaal, Hoofdstraat 26A. Ga gezellig langs voor de echte Puur Blauw ervaring. Bekijk de brede collectie en u wordt geholpen om het beste uit te kiezen. Puur Blauw biedt een stijlvolle en comfortabele outfit, voor volwassenen en jongeren. Met de grootste merken en uitstekende service onderscheidt Puur Blauw zich in Veenendaal. De collectie van Puur Blauw biedt naast luxe en comfort ook stijl. Niet alleen het assortiment van superieure heren- en damesmode tot exclusieve accessoires, maar ook de goede service zorgt ervoor dat iedereen er stijlvol uitziet.

Afgelopen week ging onze voorzitter René Pfeiffer bij Puur Blauw langs om een mooie bos bloemen te overhandigen aan Krista Schoot en een overheerlijke taart aan Gert-Jan. Links op foto Gert-Jan Schoot, midden zijn vrouw Krista (eigenaren Puur Blauw) en rechts voorzitter René Pfeiffer.

We heten Puur Blauw van harte welkom bij onze mooie Veensche Businessclub en kijken er naar uit om Puur Blauw te mogen ontvangen op onze mooie Veensche Businessclub events.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!