Parketloods Rhenen per direct lid geworden van de Veensche Businessclub

Het succesvolle seizoen 2022/ 2023 is met nog één event te gaan bijna ten einde maar wat is het dan mooi dat we bekend kunnen maken dat Parketloods per direct lid is geworden van de Veensche Businessclub. John en Marie Bosch, eigenaren van Parketloods Rhenen, waren al aanwezig op het bedrijfsbezoek bij Bikebear en ons laatste event de kookworkshop bij SOOF. Tijdens deze events hebben John en Marie al diverse andere leden van de Veensche Businessclub mogen ontmoeten en gesproken. Andersom hebben veel leden al kennis gemaakt met Parketloods en natuurlijk met John en Marie.

Afgelopen week werd de overeenkomst officieel getekend en ontvingen Marie en John een mooie bos bloemen en een heerlijke taart als bedankje voor het lidmaatschap.

PARKETLOODS RHENEN

De Parketloods is een anders dan anders vloerenbedrijf: Ze denken graag out of the box en kunnen vrijwel elke vloer volledig naar wens aanpassen. Naast duurzaamheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding, staat écht goed advies bij Parketloods voorop. We verkopen PVC en houten vloeren en zijn houder van het keurmerk Vignet Parket op Vloerverwarming. Zij weten dan ook echt alles van de combinatie parket en PVC met vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Door jarenlange ervaring in interieurbouw en -design weten ook interieurontwerpers en architecten Parketloods te vinden. Met twee showrooms in Rhenen en Amsterdam zijn we goed bereikbaar.

Kom gerust eens langs in één van onze showrooms:

Showroom Rhenen

Oude Veensegrindweg 50A

3911 TA Rhenen     

Showroom Amsterdam,

Keienbergweg 27

1101 EX Amsterdam

Of neem eens een kijkje op onze website: www.parketloods.nl     

John en Marie… Welkom bij de Veensche Businessclub!!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!