Over VRC

Voetbalvereniging VRC, in het kenmerkende blauw-geel, is in 1953 opgericht. Sinds 1978 is Sportpark Spitsbergen in Veenendaal de thuisbasis. VRC telt 1300 leden en 73 teams. De meeste van deze leden vertegenwoordigen de verschillende teams en zetten zich wekelijks als voetballer in, waarbij de jeugdafdeling nog steeds hard groeit. 

“Thuisvoelen”

Je welkom voelen staat bij VRC voorop. Dit uit zich op het veld, maar zeker ook daarnaast. Het sociale aspect is minstens zo belangrijk en schept een ideaal klimaat om je thuis te voelen.

Ondernemende ouders

In 2017 ontstond er bij een aantal ondernemende ouders van jeugdleden behoefte aan een gezamenlijke, zakelijke club. Tijdens een aantal  bijeenkomsten is een inventarisatie naar de interesse gedaan. De animo bleek groot en ‘ ‘de stoute schoenen’ werden aangetrokken om van start te gaan. 

Bij de oprichtingsavond werden er direct ruim 30 bedrijven lid! Dit betekende de officiële start van De Veensche! In de businessclub is er ruimte voor samenwerking, verbinding én het (o.a. financieel) ondersteunen van VRC. Ook hier speelt het sociale aspect een belangrijke rol. Het draait om ontmoeten en ondernemen in een informele sfeer. Echt Veens!

De visie van VRC luidt: “Bij VRC zetten alle leden en hun ouders/verwanten zich gezamenlijk in om het maximale uit het voetbal te halen, daaraan heel veel plezier te beleven en dit plezier met anderen te delen.” Precies op deze visie sluiten wij als businessclub aan. Met een jaarlijkse financiële bijdrage vanuit de businessclub kan VRC verder investeren in de club, zodat het maximale (plezier) uit de club gehaald kan worden.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!