Over VRC

Voetbalvereniging VRC, in het kenmerkende blauw-geel, is in 1953 opgericht. Sinds 1978 is Sportpark Spitsbergen in Veenendaal de thuisbasis. VRC telt 1300 leden en 73 teams. De meeste van deze leden vertegenwoordigen de verschillende teams en zetten zich wekelijks als voetballer in, waarbij de jeugdafdeling nog steeds hard groeit. 

“Thuisvoelen”

Je welkom voelen staat bij VRC voorop. Dit uit zich op het veld, maar zeker ook daarnaast. Het sociale aspect is minstens zo belangrijk en schept een ideaal klimaat om je thuis te voelen.

Ondernemende ouders

In 2017 ontstond er bij een aantal ondernemende ouders van jeugdleden behoefte aan een gezamenlijke, zakelijke club. Tijdens een aantal  bijeenkomsten is een inventarisatie naar de interesse gedaan. De animo bleek groot en ‘ ‘de stoute schoenen’ werden aangetrokken om van start te gaan. 

Bij de oprichtingsavond werden er direct ruim 30 bedrijven lid! Dit betekende de officiële start van De Veensche! In de businessclub is er ruimte voor samenwerking, verbinding én het (o.a. financieel) ondersteunen van VRC. Ook hier speelt het sociale aspect een belangrijke rol. Het draait om ontmoeten en ondernemen in een informele sfeer. Echt Veens!

De visie van VRC luidt: “Bij VRC zetten alle leden en hun ouders/verwanten zich gezamenlijk in om het maximale uit het voetbal te halen, daaraan heel veel plezier te beleven en dit plezier met anderen te delen.” Precies op deze visie sluiten wij als businessclub aan. Met een jaarlijkse financiële bijdrage vanuit de businessclub kan VRC verder investeren in de club, zodat het maximale (plezier) uit de club gehaald kan worden.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!