Ook Visional is lid geworden van De Veensche Businessclub

Wij zijn blij dat Rick van de Steeg zich recent bij ons netwerk heeft aangesloten. Rick is met zijn bedrijf Visional actief in het vastgoed. Niet alleen in Veenendaal en Ede maar bijvoorbeeld ook met projecten in Rotterdam, Arnhem, Hengelo en Helmond om maar eens wat te noemen. Dit inspelend op trends, noodzakelijke verduurzaming en transformatie van objecten.

Onlangs bracht Robert de Bruijn een bezoek aan Visional in Veenendaal en overhandigde Rick een prachtige bos bloemen om hem te bedanken voor zijn lidmaatschap.

Rick over Visional:

“Visional bestaat uit drie vastgoed gerelateerde ondernemingen, gevestigd aan de Prins Bernhardlaan 76 in Veenendaal.  

Visional Design is een bouwkundig teken- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in transformatie, herbestemming en renovatieprojecten. Je kiest voor Visional Design wanneer je een ontwerp, bouwtekening of complete ondersteuning bij het vergunningsproces wenst.
Visional Projects houdt zich bezig met de eigen ontwikkeling van vastgoedprojecten. Zo kunnen we onze klanten bij Visional Design nog beter begrijpen!
Op zoek naar een volledige partner ter ondersteuning van jouw vastgoedbeheer? Kies dan voor Visional Control.  

Wij ontzorgen zodoende op het gebied van onderzoek, ontwerp, vergunningen, bouw en beheer van vastgoedprojecten.” 

Neem alvast eens een kijkje op de website : https://www.visional.nl.

Rick … welkom bij de Veensche Businessclub! Wij weten zeker dat ons netwerk jou veel nieuwe contacten gaat opleveren!


Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!