Ook restaurant De Beren Veenendaal sluit zich aan bij de Veensche Businessclub!

Wat zijn we blij om te mogen melden dat Restaurant de Beren Veenendaal zich heeft aangesloten bij de Veensche Businessclub. Restaurant de Beren is gevestigd aan de Rondweg-West 250A, bij de afrit A12 te Veenendaal. Bianca Bruins, franchisenemer en bedrijfsleidster, sponsorde voetbalvereniging VRC al met een mooi doek langs de rondweg en is als restaurant aangesloten bij de VRC club van 50. We vinden het dan ook fantastisch dat Restaurant de Beren nu ook deel uitmaakt van de Veensche Businessclub. Op deze manier hoopt Restaurant de Beren nog meer aansluiting te vinden bij zakelijk Veenendaal. Wij weten zeker dat dit gaat lukken en dat er veel nieuwe contacten opgedaan zullen worden. Daar staan wij als Veensche Businessclub ook voor!

“DE BEREN VEENENDAAL IS EEN PLEK WAAR JE JE THUIS MAG VOELEN IN EEN ONGEDWONGEN SFEER”

Restaurant De Beren Veenendaal vind je bij de afrit van de A12. Je kunt hier genieten van een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner. Jouw Berenbeleving begint al bij je thuis. De voorpret begint al met het bekijken van ons menu. Weet jij al wat je eet vandaag? Bekijk thuis alvast wat jij bestelt wanneer je bij De Beren eet.

LUNCH EN DINER

Wil gezellig met het hele team er even tussen uit? Dan kom je natuurlijk bij ons lunchen! Of toch meer zin in een uitgebreid diner voor het vieren van je verjaardag of jubileum? Bij ons kan het allemaal! Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij speciale menu’s. Vraag direct je offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

BORREL OF FEEST

Een goed glas wijn, een ijskoud biertje of de allerbeste cocktails… voor een geslaagde VrijMiBo of een goed feest zit je bij ons helemaal goed. Of je nu in de zomer samen met ons je bruiloft organiseert of in de winter dat toffe kerstfeest, wij nemen de complete organisatie uit handen en zorgen ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten. Dat is nog eens een lekker vooruitzicht hé!

3-GANGENMENU

Terug van weg geweest; Ons 3-gangenmenu! Ga jij voor de klassiekers, zoals carpaccio, saté en een dame blanche? Of ga je voor vegetarische opties, zoals geitenkaas kroketjes en een red carrot burger? De keuze is reuze! Je kunt kiezen uit vier verschillende voorgerechten, vijf verschillende hoofgerechten en drie verschillende desserts.

Uit handen van de voorzitter van de Veensche Businessclub, René Pfeiffer, ontving Bianca Bruins een mooie bos bloemen, een overheerlijke taart en werd de overeenkomst ondertekend. Restaurant de Beren… Welkom bij de Veensche Businessclub.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!