Ook RecruitMens sluit zich aan bij De Veensche Businessclub!!

Wat een mooi nieuws dat we weer een nieuw lid mogen verwelkomen bij ONZE Veensche Businessclub. Het bedrijf RecruitMens, een full-service recruitmentorganisatie, is gevestigd in Veenendaal en was al even op zoek om zich aan te sluiten bij een Businessclub. Uiteindelijk heeft Maarten van Steenbergen, Eigenaar van RecruitMens, gekozen voor de Veensche Businessclub. De goede en positieve geluiden, de laagdrempeligheid en de gezelligheid spreken Maarten erg aan. Daarnaast natuurlijk niet onbelangrijk om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Dat is precies waar wij als Veensche Businessclub voor staan en willen bereiken met en voor onze leden.

RecruitMens

Goed personeel is de motor van iedere organisatie. RecruitMens is hét full-service recruitmentbureau dat zich dagelijks inzet voor de ideale match. Wie ben jij als werkgever, waar sta je voor en waarom moet een professional nou net bij jou werken? Zeg jij ‘ja’ tegen RecruitMens? Dan zeg je ja tegen eerlijk en open Samen Werven. Tijdens de zoektocht naar talent staat jouw verhaal op de eerste plaats. RecruitMens zet de werkgeversidentiteit écht op de kaart.

RecruitMens is snel, eerlijk & transparant… Toegegeven, zo op het eerste gezicht klinken deze termen wat clichématig. Toch zitten deze woorden diep in het DNA van RecruitMens geworteld en zorgen zij ervoor dat ze betekenis krijgen. De no-nonsense mentaliteit van RecruitMens is bepaald geen zekerheidje in het drukbezette recruitmentland vol met ‘snelle cowboys’.

RecruitMens kent de geheimen van de talentenjacht… Hoe prikkel je juíst het verborgen talent met jouw werkgeversverhaal? Oftewel: de latente werkzoekenden. Deze kandidaten zijn onmisbaar bij het vinden van exact de juiste match met jouw organisatie. Niet alleen de competenties voor de functie zijn van belang. Ook de persoonlijkheid moet klikken. RecruitMens vindt jouw doelgroep, waar ze zich ook bevinden.

RecruitMens…Unieke mix technologie en mensen… RecruitMens benadert iedere zoektocht op authentieke wijze. Samen komen RecruitMens en de klant tot een strategisch plan van aanpak en bepalen zij de juiste (digitale) middelen. Recruitmens met een schat aan  recruitmentkennis en jij met waardevolle input voor het organisatieverhaal. Laat de zoektocht maar aan de mensen van RecruitMens over!

Voor meer informatie en de vele mogelijkheden voor uw organisatie…. neem contact op met Maarten van Steenbergen of kijk voor meer informatie op de website : www.recruit-mens.nl

Afgelopen week werd e.e.a. officieel geregeld en getekend en ontving Maarten het welbekende bosje bloemen uit handen van bestuurslid Robert de Bruijn.

We wensen Maarten heel veel plezier toe bij de Veensche Businessclub en natuurlijk veel goede zaken.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!