Ook RecruitMens sluit zich aan bij De Veensche Businessclub!!

Wat een mooi nieuws dat we weer een nieuw lid mogen verwelkomen bij ONZE Veensche Businessclub. Het bedrijf RecruitMens, een full-service recruitmentorganisatie, is gevestigd in Veenendaal en was al even op zoek om zich aan te sluiten bij een Businessclub. Uiteindelijk heeft Maarten van Steenbergen, Eigenaar van RecruitMens, gekozen voor de Veensche Businessclub. De goede en positieve geluiden, de laagdrempeligheid en de gezelligheid spreken Maarten erg aan. Daarnaast natuurlijk niet onbelangrijk om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen. Dat is precies waar wij als Veensche Businessclub voor staan en willen bereiken met en voor onze leden.

RecruitMens

Goed personeel is de motor van iedere organisatie. RecruitMens is hét full-service recruitmentbureau dat zich dagelijks inzet voor de ideale match. Wie ben jij als werkgever, waar sta je voor en waarom moet een professional nou net bij jou werken? Zeg jij ‘ja’ tegen RecruitMens? Dan zeg je ja tegen eerlijk en open Samen Werven. Tijdens de zoektocht naar talent staat jouw verhaal op de eerste plaats. RecruitMens zet de werkgeversidentiteit écht op de kaart.

RecruitMens is snel, eerlijk & transparant… Toegegeven, zo op het eerste gezicht klinken deze termen wat clichématig. Toch zitten deze woorden diep in het DNA van RecruitMens geworteld en zorgen zij ervoor dat ze betekenis krijgen. De no-nonsense mentaliteit van RecruitMens is bepaald geen zekerheidje in het drukbezette recruitmentland vol met ‘snelle cowboys’.

RecruitMens kent de geheimen van de talentenjacht… Hoe prikkel je juíst het verborgen talent met jouw werkgeversverhaal? Oftewel: de latente werkzoekenden. Deze kandidaten zijn onmisbaar bij het vinden van exact de juiste match met jouw organisatie. Niet alleen de competenties voor de functie zijn van belang. Ook de persoonlijkheid moet klikken. RecruitMens vindt jouw doelgroep, waar ze zich ook bevinden.

RecruitMens…Unieke mix technologie en mensen… RecruitMens benadert iedere zoektocht op authentieke wijze. Samen komen RecruitMens en de klant tot een strategisch plan van aanpak en bepalen zij de juiste (digitale) middelen. Recruitmens met een schat aan  recruitmentkennis en jij met waardevolle input voor het organisatieverhaal. Laat de zoektocht maar aan de mensen van RecruitMens over!

Voor meer informatie en de vele mogelijkheden voor uw organisatie…. neem contact op met Maarten van Steenbergen of kijk voor meer informatie op de website : www.recruit-mens.nl

Afgelopen week werd e.e.a. officieel geregeld en getekend en ontving Maarten het welbekende bosje bloemen uit handen van bestuurslid Robert de Bruijn.

We wensen Maarten heel veel plezier toe bij de Veensche Businessclub en natuurlijk veel goede zaken.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!