Ook Disc Factor sluit aan bij de Veensche Businessclub!

En weer is een mooi bedrijf lid geworden van de Veensche Businessclub. Dit keer mogen we Disc Factor welkom heten bij onze mooie Veensche Businessclub. Sandor Lemstra heeft afgelopen week zijn handtekening gezet onder de overeenkomst en ontving van Voorzitter René Pfeiffer natuurlijk een mooi bosje bloemen. Mooi wat Sandor Lemstra zegt op de website van Disc Factor (www.discfactor.nl) :

Samen werken we aan een wereld van betrokkenheid, voldoening en resultaten…!”

Daar kunnen we alleen maar van zeggen dat dit prima aansluit bij De Veensche Businessclub en onze leden.

Wil je het allerbeste uit jezelf en mensen halen…? Disc Factor helpt organisaties graag om dat te realiseren!  

DISC geeft inzicht in jezelf en anderen

De DISC Persoonlijkheidsanalyse is een instrument dat diverse psychologische motivatoren van menselijk gedrag meet. Het brengt de vaak complexe werkelijkheid van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart.

Waarom hebben sommige mensen bijvoorbeeld weerstand tegen veranderingen terwijl anderen het juist opzoeken? Waarom nemen bepaalde mensen altijd de leiding en volgen anderen liever? Of waarom zijn sommige mensen zo flexibel en hechten anderen aan procedures?

DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen.

Ontwikkeling DISC

DISC is ruim 90 jaar geleden ontwikkeld door psycholoog en professor dr. William Marston aan de Harvard Medical School en is gebaseerd op zijn werk The Emotions of Normal People.

Sindsdien is DISC verder ontwikkeld en uitgegroeid tot een kwalitatief zeer volwaardig en accuraat psychometrisch gedragsinstrument.

DISC is inmiddels door meer dan 60 miljoen mensen wereldwijd gebruikt, waaronder door vele vooraanstaande bedrijven, maar ook overheid, zzp-ers, trainers, coaches, counselors, onderwijsinstellingen, sales professionals, en meer…

Voor meer informatie en de vele mogelijkheden voor uw organisatie….Kijk snel op de website van Disc Factor en neem contact met Sandor Lemstra!

Disc Factor verheugt zich erop om deel te nemen aan de events van De Veensche Businessclub en de vele leden te mogen ontmoeten.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!