Ook Beneco Groep sluit zich aan bij De Veensche Businessclub

Goed nieuws! We mogen weer een nieuwe begunstiger aan de ledenlijst van De Veensche Businessclub toevoegen. Leuk dat ook Coen Lagerwey zich recent bij ons netwerk heeft aangesloten. Met zijn bedrijf Beneco Groep verleent hij diverse diensten op het gebied van interim management. Tevens is hij adviseur bij meer omvangrijke en complexe projecten bij specifieke bedrijfskundige vraagstukken binnen het strategische domein van een onderneming. Uiteraard kunnen die ook onder zijn tijdelijk verantwoordelijkheid worden uitgevoerd. Coen is voor ons, en vele Veenendalers, geen onbekende. In 2021 verkocht hij zijn voormalige onderneming, ASB Asbestsanering en Plaagdierbestrijding, aan Dolmans. Vorig jaar richtte hij de Beneco Groep op. Kortom een ondernemer tussen de ondernemers, die zijn ervaring, kennis en kunde graag breder inzet om ook u verder te helpen bij de realisatie van de door u gestelde doelen.

Coen maakt graag nader kennis!  Bel of stuur een bericht naar telefoonnummer 06- 18498248 voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Op het recente MKB/ZZP Event bij Olround Bowlen werd Coen door Jenneke Polderman bedankt voor het hernieuwde lidmaatschap en ontving hij een prachtige bos bloemen.

Coen over Beneco Groep:

‘Sinds mijn 17e ben ik ondernemer, heb ik diverse bedrijven opgezet en weer verkocht. In de afgelopen 25 jaar heb ik alle bergen en dalen die bij het ondernemen horen meegemaakt. Graag zet ik deze talenten en kennis ook in om jou en je bedrijf verder te helpen. Ik weet snel tot de kern te komen, durf zaken te benoemen en kan me vanuit eigen ervaring goed verplaatsen in de ondernemer en de daarbij behorende belangen.

Voor onderstaande uitdagingen ben ik beschikbaar:

• Vervanging directiefuncties;
• Sparringpartner voor directie;
• Herstructurering bedrijven;
• Ondersteuning bij verkoop of aankoop bedrijf.

Bel/app, mail me als je wilt kennis maken!

Tel. 06-18498248
E-mail: coen@benecogroep.nl

Coen, van harte welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jou veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk. Fijn om zo’n klankbord in ons midden te hebben, doe er uw voordeel mee!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!