Olround Bowlen en bedrijfspresentaties tijdens het Veensche ZZP event

Deze keer geen bedrijfsbezoek maar een event met een geheel nieuwe opzet. Fun gecombineerd met creatieve bedrijfspresentaties van leden. De belangstelling was in ieder geval groot! Circa 100 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden donderdag 8 februari jl. gastvrij ontvangen door het team van Olround in het bowlingcentrum.

In het openingswoord van Bert, onze voorzitter, was er aandacht voor de nieuwe leden en de aanwezige introducés. We vinden het leuk dat ons netwerk steeds meer mensen aanspreekt.
Gedurende de avond kregen een viertal leden de gelegenheid om zich nader voor te stellen en aan de overige leden kenbaar te maken waar hun unieke kwaliteiten liggen. Maar bovenal, wat zij voor ons kunnen betekenen!  Judith van Egdom nam als een volleerd presentator de diverse interviews af. Dit zorgde voor persoonlijke verhalen die op een ontspannen en innemende wijze indruk maakte op het publiek. Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Er werd fanatiek gebowld en tussendoor kon men genieten van een heerlijk buffet en dessert!

Onderstaand een korte impressie van de interviews:

HR Advies en begeleiding, Judith van Egdom. Verbindende coach en mediator, actief als strategisch HR-businesspartner. Ontzorgt en is onafhankelijk en oprecht betrokken bij zowel de werkgever als werknemer. Na deze avond ook beschikbaar als dagvoorzitter!

The Hacker Next Door, Peter de Witte. Ethisch verantwoord en professioneel hacker. Peter kruipt in de huid van de criminele hacker om uw digitale omgeving optimaal te beschermen. Toegankelijk en benaderbaar en draagt makkelijk kennis over aan uw technisch personeel / IT medewerker(s).

Diepeveen Houtbouw en Tuinen, Dennis Diepeveen. Meedenkend, flexibel en gericht op kwaliteit in zijn advies en uitvoering. Onthulde daarnaast het nieuws dat hij in april a.s. start met kleinbouw activiteiten zoals uitbouwen en het realiseren van tuinkamers om woningen nog ruimtelijker te maken en beter met de tuin te laten aansluiten.

NormTotaal, Nick van de Kleut en Kevin van de Braak. Keuren en repareren werkgereedschappen met de nieuwste testapparatuur zowel op locatie als in hun eigen werkplaats. Ze zijn gericht op werkbare oplossingen om het werk veiliger te maken, zodat personeel zich comfortabel voelt en graag voor uw bedrijf werkt. Men focust op partnerships met ondernemers uit de regio. Groei is het doel. Nick nodigde ons afsluitend alvast uit voor een bedrijfsbezoek in 2026 aan hun nieuwe bedrijfspand. Dankjewel daarvoor 😉!

Al met al een geslaagde avond die qua format wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar is. We bedanken jullie allemaal nogmaals hartelijk voor je aanwezigheid, inbreng en de gezellige avond samen!

Het volgende event staat gepland op donderdag 21 maart a.s. We zijn dan te gast bij Elements Vastgoed B.V. en Ingenious Vastgoed B.V. aan de Vendelier 6 te Veenendaal.
Wil jij ook kennismaken met de Veensche Businessclub en onze leden? Je bent altijd van harte welkom! Stuur een bericht naar info@deveenschebusinessclub.nl of neem contact op met één van onze bestuursleden.


Nieuwe Begunstigers:

  • Beneco Groep: Interim management & Advies, vertegenwoordigd door Coen Lagerwey;
  • Quint Schilderwerken: Schilder en decorateur, www.quintschilderwerken.nl, vertegenwoordigd
    door Dennis Quint.

Foto’s: Michiel Pothoff (Studio Pothoff)

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!