NormTotaal sluit zich aan bij de Veensche Businessclub!

Afgelopen week is NormTotaal lid geworden van De Veensche Businessclub en ontving mede-eigenaar Kevin van de Braak een mooi bosje bloemen uit handen van Robert de Bruijn, bestuurslid van De Veensche Businessclub. Al een aantal jaren is Kevin van de Braak trainer van een jeugdteam van VRC, op die manier betrokken bij VRC en uiteindelijk in contact gekomen met de Veensche Businessclub. We zijn ook erg blij dat NormTotaal aansluit bij de Veensche Businessclub.

NormTotaal ziet de risico’s, maar denkt in oplossingen!

NormTotaal is het preventie bureau gespecialiseerd in bedrijfsrisico’s en veiligheid. NormTotaal wordt blij van het compleet maken van bedrijven. Dat doen ze door middel van een gestructureerde aanpak, vanuit een nulmeting werken naar een sluitend veiligheids- gezondheids en milieubeleid.

Een stukje historie: in april 2018 was de start van NormTotaal een feit. Inmiddels hebben ze al heel wat mooie uitdagingen met goed gevolg afgerond. Van ontruimingsplannen, tot VCA-bedrijfscertificering en het keuren van arbeidsmiddelen.

NormTotaal werkt voor totaal uiteenlopende partijen. Zo vindt u NormTotaal bij de timmerfabriek, bouw en installatiebedrijven en in de horeca, maar altijd zijn het ambitieuze bedrijven.

De mondhoeken van de werknemers van NormTotaal krullen spontaan omhoog bij het horen van gigantische doelstellingen! Het team bestaat uit jonge, gepassioneerde veiligheidskundige en keurmeesters. Stuk voor stuk zijn zij gecertificeerd en werken ze met de nieuwste software en apparatuur. Zo bent u altijd verzekerd van kundig advies en een kloppend geheel.

Kevin van de Braak : “Ik ben trots op NormTotaal en onze klanten. Ik wil elke dag weer het maximale uit mezelf halen, voor kwaliteit, voor service en de ontwikkeling van onze klanten. Met mijn verleden vanuit het Korps Mariniers ben ik altijd klaar voor uw uitdagingen, challenge accepted!”

Nick van de Kleut : Ik ben iemand die graag met u meedenkt en altijd de beste service wil verlenen. Ik streef altijd naar de meest efficiënte aanpak. Door veiligheid op een praktische manier toe te passen,  is veiligheid op de werkvloer voor iedereen haalbaar!”

Daar sluiten wij ons als Veensche Businessclub natuurlijk helemaal bij aan!

Via de website www.normtotaal.nl zijn de werkgebieden terug te vinden en is het mogelijk om in contact te komen met één van de medewerkers.

NormTotaal… We vinden het erg leuk dat jullie zijn aangesloten bij De Veensche Businessclub en wensen jullie veel plezier en goede zaken toe bij ONZE mooie Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!