Nieuwe eigenaressen voor ons gewaardeerde Veensche Businessclub lid Mango’s Cantina y Bar!

Waarschijnlijk heeft u het in de media al vernomen maar Marc en Brigitte te Brake hebben het stokje van Mango’s Cantina y Bar overgedragen aan Michelle van Dijk en Nienke Wink. De nieuwe eigenaressen van Mango’s zijn geen onbekende en werken al jaren bij Mango’s. Met zeer veel enthousiasme zijn ze aan deze nieuwe uitdaging begonnen.

Mango’s Cantina y Bar ligt middenin het centrum van Veenendaal met een groot en zonnig terras, tegenover het theater, aan het begin van de winkelhoofdstraat en de gezellige horecastraat. Bij binnenkomst valt de warme Zuid-Amerikaanse sfeer met Cubaanse invloeden en de altijd vrolijke salsamuziek direct op. Heerlijk, alsof je even op vakantie bent. Mango’s is open van dinsdag t/m zondag om te lunchen, te borrelen en te genieten van onze tapas. Zin in gewoon een kopje koffie bij de haard, lekker genieten van een tropische cocktail op het terras of aan de prachtige bar, het is allemaal mogelijk. Het tapasdiner is zeer gevarieerd. Er is voldoende keuze uit heerlijke vis- , vega of vleesgerechten waaronder fajita’s en een lekkere hamburger. Naast Mango’s vind je de mooie Bodega. De Bodega is een sfeervolle locatie welke perfect aansluit bij Mango’s. Een plek om te ontmoeten, samen te eten en waar je heerlijk kunt borrelen in de gezellige wijnbar. 

Mango’s is bijzonder en warm, de zon schijnt daar altijd!

Namens de Veensche Businessclub en uit handen van Alex Admiraal en Jenneke Polderman ontvingen Marc en Brigitte een heerlijk VRC bierpakket en een mooie bos bloemen als dank voor de mooie samenwerking en hun jarenlange lidmaatschap van de Businessclub. Ook Michelle en Nienke ontvingen een mooie bos bloemen namens De Veensche Businessclub. We wensen Michelle en Nienke als eigenaressen heel veel plezier toe met Mango’s Cantina y Bar en natuurlijk als lid van De Veensche Businessclub.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!