Mondhygiënist Koeiman nieuw lid van de Veensche Businessclub!

En weer mogen we een nieuw lid bij de Veensche Businessclub welkom heten! Niemand minder dan Jona Koeiman! En wat zijn wij als Veensche Businessclub trots dat Jona zich aansluit bij onze club. Jona is bekend in de Veensche voetbalscene en heeft bij meerder Veenendaalse clubs gevoetbald. In zijn jonge jaren heeft hij in het eerste van VRC gevoetbald maar later ook bij clubs als SV Panter en VVA. Flegmatiek, overzicht, positiviteit en sociale karakter zijn de eigenschappen van Jona als voetballer maar zeker ook als persoon!

Mondhygiënist Koeiman

Naast zijn passie voor voetbal heeft hij ook passie gevonden in zijn werk. Jona is zelfstandig mondhygiënist bij twee praktijken in de buurt en staat ingeschreven bij de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten, het NVM. Daarnaast is Jona Koeiman Mondhygiënist BIG-geregistreerd dat betekent dat Jona zelfstandig behandelingen kan uitvoeren, zonder accordering van een tandarts. Het grote voordeel hiervan is dat Koeiman Mondhygiënist snel en effectief te werk kan gaan ten voordele van de patiënt. Bent u op zoek naar een Mondhygiënist…. Bel Mondhygiënist Koeiman.

Zoals gezegd zijn we super blij dat Koeiman Mondhygiënist lid is geworden!

Jona.. Heel veel plezier bij de Veensche Businessclub.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!