Mondhygiënist Koeiman nieuw lid van de Veensche Businessclub!

En weer mogen we een nieuw lid bij de Veensche Businessclub welkom heten! Niemand minder dan Jona Koeiman! En wat zijn wij als Veensche Businessclub trots dat Jona zich aansluit bij onze club. Jona is bekend in de Veensche voetbalscene en heeft bij meerder Veenendaalse clubs gevoetbald. In zijn jonge jaren heeft hij in het eerste van VRC gevoetbald maar later ook bij clubs als SV Panter en VVA. Flegmatiek, overzicht, positiviteit en sociale karakter zijn de eigenschappen van Jona als voetballer maar zeker ook als persoon!

Mondhygiënist Koeiman

Naast zijn passie voor voetbal heeft hij ook passie gevonden in zijn werk. Jona is zelfstandig mondhygiënist bij twee praktijken in de buurt en staat ingeschreven bij de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten, het NVM. Daarnaast is Jona Koeiman Mondhygiënist BIG-geregistreerd dat betekent dat Jona zelfstandig behandelingen kan uitvoeren, zonder accordering van een tandarts. Het grote voordeel hiervan is dat Koeiman Mondhygiënist snel en effectief te werk kan gaan ten voordele van de patiënt. Bent u op zoek naar een Mondhygiënist…. Bel Mondhygiënist Koeiman.

Zoals gezegd zijn we super blij dat Koeiman Mondhygiënist lid is geworden!

Jona.. Heel veel plezier bij de Veensche Businessclub.

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!