Mondhygiënist Koeiman nieuw lid van de Veensche Businessclub!

En weer mogen we een nieuw lid bij de Veensche Businessclub welkom heten! Niemand minder dan Jona Koeiman! En wat zijn wij als Veensche Businessclub trots dat Jona zich aansluit bij onze club. Jona is bekend in de Veensche voetbalscene en heeft bij meerder Veenendaalse clubs gevoetbald. In zijn jonge jaren heeft hij in het eerste van VRC gevoetbald maar later ook bij clubs als SV Panter en VVA. Flegmatiek, overzicht, positiviteit en sociale karakter zijn de eigenschappen van Jona als voetballer maar zeker ook als persoon!

Mondhygiënist Koeiman

Naast zijn passie voor voetbal heeft hij ook passie gevonden in zijn werk. Jona is zelfstandig mondhygiënist bij twee praktijken in de buurt en staat ingeschreven bij de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten, het NVM. Daarnaast is Jona Koeiman Mondhygiënist BIG-geregistreerd dat betekent dat Jona zelfstandig behandelingen kan uitvoeren, zonder accordering van een tandarts. Het grote voordeel hiervan is dat Koeiman Mondhygiënist snel en effectief te werk kan gaan ten voordele van de patiënt. Bent u op zoek naar een Mondhygiënist…. Bel Mondhygiënist Koeiman.

Zoals gezegd zijn we super blij dat Koeiman Mondhygiënist lid is geworden!

Jona.. Heel veel plezier bij de Veensche Businessclub.

Voel je welkom bij De Veensche!

Het dak eraf bij VRC en “De Veensche Businessclub“ op bomvol sportpark tijdens Stadsderby tegen De Merino’s

Afgelopen zaterdag 4 maart j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” op bezoek bij the ‘family’ v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de plaatselijke kraker VRC – De Merino’s. De Veensche Businessclub had, uiteraard in familiaire samenwerking met VRC, voor deze stadsderby groots uitgepakt om de leden van de businessclub en overige aanwezigen een fantastische middag/avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment tijdens de ‘3e helft’ van niemand minder dan Henk Dissel en Dries Roelvink!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!