Mondhygiënist Koeiman nieuw lid van de Veensche Businessclub!

En weer mogen we een nieuw lid bij de Veensche Businessclub welkom heten! Niemand minder dan Jona Koeiman! En wat zijn wij als Veensche Businessclub trots dat Jona zich aansluit bij onze club. Jona is bekend in de Veensche voetbalscene en heeft bij meerder Veenendaalse clubs gevoetbald. In zijn jonge jaren heeft hij in het eerste van VRC gevoetbald maar later ook bij clubs als SV Panter en VVA. Flegmatiek, overzicht, positiviteit en sociale karakter zijn de eigenschappen van Jona als voetballer maar zeker ook als persoon!

Mondhygiënist Koeiman

Naast zijn passie voor voetbal heeft hij ook passie gevonden in zijn werk. Jona is zelfstandig mondhygiënist bij twee praktijken in de buurt en staat ingeschreven bij de beroepsorganisatie voor mondhygiënisten, het NVM. Daarnaast is Jona Koeiman Mondhygiënist BIG-geregistreerd dat betekent dat Jona zelfstandig behandelingen kan uitvoeren, zonder accordering van een tandarts. Het grote voordeel hiervan is dat Koeiman Mondhygiënist snel en effectief te werk kan gaan ten voordele van de patiënt. Bent u op zoek naar een Mondhygiënist…. Bel Mondhygiënist Koeiman.

Zoals gezegd zijn we super blij dat Koeiman Mondhygiënist lid is geworden!

Jona.. Heel veel plezier bij de Veensche Businessclub.

Voel je welkom bij De Veensche!

Veensch en zakelijk speeddaten: elkaar écht beter leren kennen

Donderdagochtend 24 november j.l. waren de leden van de Veensche Businessclub al vroeg uit de veren voor de jaarlijkse zakelijke speeddate sessie. Ditmaal waren de leden uitgenodigd bij het lid ‘Masero privacy & security’.
Zij zijn gevestigd op de Fokkerstraat 31 in het pand van TreeICT de overkoepelende club waarvan Masero een van de vijf labels is. De enthousiaste directeur Robbert Ausems heette alle leden hartelijk welkom op zijn mooie locatie. Eigenaar Wolter Buijs van Masero vertelde ons kort over het bedrijf en gaf aan elkaar graag te treffen op het bedrijfsbezoek in Januari waar Masero een van de gastheren gaat zijn.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!