MKB Salarisadviseurs nieuwe begunstiger bij De Veensche Businessclub

Kevin Krikke en Janine van Huigenbosch van MKB Salarisadviseurs vielen spreekwoordelijk in de prijzen. Zij zijn het 10e nieuwe lid van dit seizoen. Geweldig dat ook zij zich aansluiten bij ons netwerk!

MKB Salarisadviseurs staat voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid, efficiëntie en slim werken! Klanten krijgen toegang tot het online salarisadministratie- en personeelsadministratiesysteem Nmbrs®. Dit is een online platform waarmee je de complete administratie kunt digitaliseren. Zo geef je, bijv. middels een app, ook je medewerkers gemakkelijk toegang tot hun personeelsdossier, verlofadministratie en salarisgegevens. Daarnaast biedt men met divers personeelsadvies brede ondersteuning in HR-werkzaamheden.

Of het nu dus gaat om het optimaliseren of versnellen van processen, anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving, of het ontwikkelen van een langetermijnstrategie voor het behoud van getalenteerd personeel: MKB Salarisadviseurs kent alle ins en outs van het vak en helpt je bedrijf verder professionaliseren.
Wil jij ook een antwoord op jouw vraag? Neem dan contact met hen op via telefoonnummer 0318-830234 of e-mail: salaris@mkbsalarisadviseurs.nl.

Onlangs bracht Jenneke Polderman een bezoek aan het kantoor van MKB Salarisadviseurs aan het Landjuweel 10 in Veenendaal en overhandigde Kevin en Janine een prachtige bos bloemen om hen te bedanken voor hun lidmaatschap.

Kevin over MKB Salarisadviseurs:

‘MKB Salarisadviseurs heeft de focus op efficiëntie, transparantie en volledige ontzorging, wij bieden betrouwbare online oplossing voor bedrijven die hun salarisadministratie en personeelsadministratie willen digitaliseren en optimaliseren.

Bij MKB Salarisadviseurs besteed je je salarisadministratie zorgeloos uit aan ervaren payroll professionals. Wij zorgen voor een transparante ervaring voor onze klanten, waarbij je compleet ontzorgd wordt op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Met Nmbrs® realiseren we efficiëntie, continuïteit én gemak voor onze klanten.

Wij werken niet voor klanten maar samen met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat we met elkaar naar onze doelen toewerken, namelijk een vlekkeloze (salaris)administratie.’

Neem alvast eens een kijkje op de website : www.mkbsalarisadviseurs.nl. Kevin en Janine, van harte welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jullie veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!