Willemsen & Wij zijn financieel adviseurs uit Veenendaal. Zij zijn gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, financiële planning en kredieten, voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Willemsen & Wij is klein begonnen in Veenendaal. Destijds heetten zij nog Bert Willemsen Assurantiën. Met zijn 20 jaar ervaring in verzekeringen en hypotheken startte Bert Willemsen zijn eigen kantoor. Met de gedachte échte persoonlijke aandacht te geven aan klanten en om altijd eerlijk en recht door zee te zijn. En daar staat Willemsen & Wij nog steeds voor. Al is het team inmiddels uitgebreid naar 7 enthousiastelingen.

 Heb je hulp nodig bij het afsluiten van verzekeringen? Of misschien heb je een huis op het oog en wil je een hypotheekberekening laten maken? Willemsen & Wij helpt je graag met passend, volledig advies. Zij leggen in heldere taal uit, leggen scenario’s voor en jij neemt de beslissing. Zodat jij de hypotheek en verzekeringen krijgt die perfect past bij je situatie, je wensen en je toekomstbeeld.