Roelofsen Bloemen is een bloemist met vijf bloemenwinkels in Veenendaal en Maarssen. Met ruim veertig jaar ervaring tussen de bloemen zijn zij sinds 1977 uitgegroeid tot een goede bloemenspeciaalzaak in de regio Veenendaal en sinds 2013 in Maarssen. Een florerende onderneming, zogezegd.

De wortels van Roelofsen bloemen liggen op de markt. Dag in, dag uit haalden zij verse bloemen van de veiling die ze op markten in heel Nederland verkochten. Toen in 1999 Ariën Roelofsen het stokje van zijn vader overnam, verplaatste de verkoop van bloemen zich naar de vaste winkels. Wel gaan ze nog onverminderd vaak naar de veiling om voor hun klanten de mooiste verse bloemen op te halen.

Klanten komen naar Roelofsen Bloemen vanwege de creativiteit, de vakkundigheid en het beroepsenthousiasme van de mensen en de versheid en grote rijkheid aan kleuren van hun aanbod. Boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden, rouwbloemenbruidsbloemenzakelijke bloemenservice: voor alles op het gebied van bloemen kunt u bij Roelofsen bloemen terecht. Dankzij onze snelle bezorgservice kunnen zij bestellingen bovendien in een grote regio afleveren.

“Iedere dag veilingverse bloemen”