Pal tegenover recreatiegebied Kwintelooijen lag een verborgen parel waar tot vandaag de dag hard wordt gewerkt om in juli 2022 Nederlands duurzaamste park ontwikkeld te hebben. Het concept van Soof, natuurlijk eigenwijs is ontstaan omdat we toe waren aan iets anders namelijk een plek waar je kunt recreëren, waar duurzaamheid centraal staat en waar men eigentijds kan genieten.

Je bevind je bij Boutique Parc Soof in een culinaire en bruisende omgeving waar buitensport, ontspanning, historie, luxe en eigentijds genieten centraal staat. Wij willen dat onze gasten na een energieke dag terug kunnen trekken in hun Eco-Lodge en kunnen genieten van alle facetten en luxe die Soof hen biedt. Daarbij mag een gezellige brasserie, zwembad en vermaak voor onze jongste gasten niet ontbreken.

Een verblijf op Soof is een ultieme ervaring waarbij je echt even tot rust komt. Gewoon even anders, lekker eigenwijs. Hier kun je genieten van de prachtige omgeving en de activiteiten die Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. Je vertoeft hier in één van de grootste aaneengesloten stukken bos van Nederland omgeven door een fenomenaal landschap. Een groene droom voor wie van natuur en rust houdt. Op slechts een steenworp afstand bevindt zich het culinaire en authentieke stadje Rhenen of je kunt de bruisende winkelstad Veenendaal opzoeken. Soof wordt ook wel gekenmerkt als het drielandenpunt van de Nederlandse natuur omdat Soof zeer centraal gelegen is ten opzichte van de Veluwe, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug! Soof Vacation Parcs; omdat je toe bent aan iets anders, maar vooral aan eigentijds genieten.