Leden Veensche Businessclub genomineerd voor Business Event Veenendaal 2023

Beste leden,

Zoals bekend hebben we in Veenendaal al jarenlang het Business Event Veenendaal waarbij ondernemend Veenendaal (na nominatie) gekozen kan worden tot de beste van Veenendaal in diverse categorieën.

We zijn dan ook zeer verheugd dat een aantal van onze leden dit jaar ook genomineerd zijn!

In de categorie Jonge Onderneming zijn dit:

  • BikeBear – familie Schoeman
  • Masero Cyber Security – Nico van Laar en Wolter Buijs

In de categorie Ondernemersprijs is dit:

  • Dennenhorst – Stefan Tanis

In de categorie Winkelstadprijs zijn dit:

  • Puur Blauw – Gert-Jan en Krista Schoot
  • Van Woerden Wonen – Hugo van Woerden

Wij feliciteren uiteraard onze leden van harte met deze geweldige nominaties (je bent al een winnaar) en wensen ze heel veel succes toe op het Business Event Veenendaal 2023. Hopelijk pakken jullie de prijzen!

De jury bepaalt uiteindelijk de winnaars en deze zullen bekend worden gemaakt tijdens het jaarlijks evenement dit jaar op maandagavond 25 september.

Maar……er is wel een categorie waar wij zelf invloed op kunnen uitoefenen en dat is de categorie “Rabo Publieksprijs”, stem hiervoor op een van de collega’s businessclubleden via de link: Genomineerden – Business Events (businesseventveenendaal.nl)

Op de groepsfoto ontbreken 2 genomineerden; BikeBear en Pizza on Wheels

*  Vanaf nu kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op één bedrijf voor de Rabo Publieksprijs. Het stemmen voor de Rabo Publieksprijs gebeurt online via https://www.businesseventveenendaal.nl/stemmen/

*  Wil je toegangskaarten kopen voor medewerkers, familie of vrienden, dan zijn dit de enige bijkomende kosten. Je kunt ze vanaf 22 juni bestellen via https://www.lampegiet.nl/agenda/3884/Bedrijvenkring_Ondernemend_Veenendaal/Business_event . We raden je aan om tijdig te bestellen, vooral als je wil dat de groep bij elkaar kan zitten

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!