HLB Blömer en VERDER bundelen hun krachten

HLB Blömer en VERDER Accountants | Fiscalisten gaan met elkaar verder onder de naam HLB Blömer accountants en adviseurs.

Door deze samenwerking wordt niet alleen de dienstverlening versterkt maar ook de positie in de regio Utrecht. Strategisch zitten onze organisaties op één lijn. Wij delen bovendien een gemeenschappelijke visie op het gebied van goed werkgeverschap. Wij zijn een ‘Great Place To Work’ en wij blijven gericht op plezier in het werk, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

De kantoren zijn samengevoegd in Nieuwegein op de bestaande locatie van HLB Blömer. Vanaf
1 juni jl. bestaat het team van HLB Blömer uit ongeveer 115 medewerkers, waaronder een directie bestaande uit 12 partners. Voor onze klanten, mensen en dienstverlening betekent dit een prachtige stap vooruit.
Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!