HLB Blömer en VERDER bundelen hun krachten

HLB Blömer en VERDER Accountants | Fiscalisten gaan met elkaar verder onder de naam HLB Blömer accountants en adviseurs.

Door deze samenwerking wordt niet alleen de dienstverlening versterkt maar ook de positie in de regio Utrecht. Strategisch zitten onze organisaties op één lijn. Wij delen bovendien een gemeenschappelijke visie op het gebied van goed werkgeverschap. Wij zijn een ‘Great Place To Work’ en wij blijven gericht op plezier in het werk, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

De kantoren zijn samengevoegd in Nieuwegein op de bestaande locatie van HLB Blömer. Vanaf
1 juni jl. bestaat het team van HLB Blömer uit ongeveer 115 medewerkers, waaronder een directie bestaande uit 12 partners. Voor onze klanten, mensen en dienstverlening betekent dit een prachtige stap vooruit.
Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bezoek bij CTS IT!

Work hard, play hard, zo begon Hannes de Pauw zijn verhaal op donderdag 11 januari a.s. Al 35 jaar lang is CTS IT voor veel bedrijven, van klein tot groot, de partner die zorgt voor veilige, flexibele en duurzame IT oplossingen. Circa 70 leden en introducés van De Veensche Businessclub werden gastvrij door het team ontvangen en genoten later op de avond ook nog eens van een heerlijk buffet.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!