HLB Blömer en VERDER bundelen hun krachten

HLB Blömer en VERDER Accountants | Fiscalisten gaan met elkaar verder onder de naam HLB Blömer accountants en adviseurs.

Door deze samenwerking wordt niet alleen de dienstverlening versterkt maar ook de positie in de regio Utrecht. Strategisch zitten onze organisaties op één lijn. Wij delen bovendien een gemeenschappelijke visie op het gebied van goed werkgeverschap. Wij zijn een ‘Great Place To Work’ en wij blijven gericht op plezier in het werk, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

De kantoren zijn samengevoegd in Nieuwegein op de bestaande locatie van HLB Blömer. Vanaf
1 juni jl. bestaat het team van HLB Blömer uit ongeveer 115 medewerkers, waaronder een directie bestaande uit 12 partners. Voor onze klanten, mensen en dienstverlening betekent dit een prachtige stap vooruit.
Samen zijn we klaar voor de toekomst!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!