Het Groene Huis per 1 augustus 2023 lid van De Veensche Businessclub

Afgelopen week werd officieel de overeenkomst ondertekend en mogen we vertellen dat vanaf 1 augustus 2023 Het Groene Huis lid wordt van de Veensche Businessclub. Het hing al een tijdje in de lucht en wat is het dan leuk dat het uiteindelijk officieel geregeld is. Weer een mooi en bekend Veensch bedrijf dat aansluit bij onze mooie Veensche Businessclub. Na het tekenen van de overeenkomst werd er door Robert de Bruijn (commerciële zaken Veensche Businessclub) een mooie bos bloemen overhandigd. John Scheer en Marjolein Broere zullen in het nieuwe seizoen als vertegenwoordiger van het Groene huis regelmatig onze evenementen bezoeken. John en Marjolein hebben er veel zin in en kijken ernaar uit om de andere leden te ontmoeten en kennis te maken.

Het Groene Huis

Het Groene Huis is de onafhankelijke adviseur voor Veenendaal en omgeving. Het Groene Huis adviseert jou in hypotheken en verzekeringen (Particulier, Zakelijk en Inkomen). Hiervoor geven zij een onafhankelijk advies en bekijken ze alle mogelijkheden. Bij Het Groene Huis staat de klant centraal en iedereen wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Dit is via de telefoon en de mail mogelijk maar je kunt ook gewoon even binnenlopen. Het lokaal gelegen kantoor is gelegen in het hart van Veenendaal waar iedereen van Het Groene Huis erg trots op is. Kom thuis bij Het Groene Huis. De koffie staat klaar!

Adresgegevens:

Het Groene Huis
Boompjesgoed 16
3901 MJ  Veenendaal

Of kijk voor meer informatie alvast eens op de website : www.groene-huis.nl Het Groene Huis… Welkom bij De Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!