Het Groene Huis per 1 augustus 2023 lid van De Veensche Businessclub

Afgelopen week werd officieel de overeenkomst ondertekend en mogen we vertellen dat vanaf 1 augustus 2023 Het Groene Huis lid wordt van de Veensche Businessclub. Het hing al een tijdje in de lucht en wat is het dan leuk dat het uiteindelijk officieel geregeld is. Weer een mooi en bekend Veensch bedrijf dat aansluit bij onze mooie Veensche Businessclub. Na het tekenen van de overeenkomst werd er door Robert de Bruijn (commerciële zaken Veensche Businessclub) een mooie bos bloemen overhandigd. John Scheer en Marjolein Broere zullen in het nieuwe seizoen als vertegenwoordiger van het Groene huis regelmatig onze evenementen bezoeken. John en Marjolein hebben er veel zin in en kijken ernaar uit om de andere leden te ontmoeten en kennis te maken.

Het Groene Huis

Het Groene Huis is de onafhankelijke adviseur voor Veenendaal en omgeving. Het Groene Huis adviseert jou in hypotheken en verzekeringen (Particulier, Zakelijk en Inkomen). Hiervoor geven zij een onafhankelijk advies en bekijken ze alle mogelijkheden. Bij Het Groene Huis staat de klant centraal en iedereen wordt van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Dit is via de telefoon en de mail mogelijk maar je kunt ook gewoon even binnenlopen. Het lokaal gelegen kantoor is gelegen in het hart van Veenendaal waar iedereen van Het Groene Huis erg trots op is. Kom thuis bij Het Groene Huis. De koffie staat klaar!

Adresgegevens:

Het Groene Huis
Boompjesgoed 16
3901 MJ  Veenendaal

Of kijk voor meer informatie alvast eens op de website : www.groene-huis.nl Het Groene Huis… Welkom bij De Veensche Businessclub!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!