Het dak eraf bij VRC en “De Veensche Businessclub“ op bomvol sportpark tijdens Stadsderby tegen De Merino’s

Afgelopen zaterdag 4 maart j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” op bezoek bij the ‘family’ v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de plaatselijke kraker VRC – De Merino’s. De Veensche Businessclub had, uiteraard in familiaire samenwerking met VRC, voor deze stadsderby groots uitgepakt om de leden van de businessclub en overige aanwezigen een fantastische middag/avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment tijdens de ‘3e helft’ van niemand minder dan Henk Dissel en Dries Roelvink!

Zaterdag rond 14.00 uur druppelden de eerste businessclubleden (met introducees) binnen bij de voetbalclub op het bomvolle Sportpark Spitsbergen (nooit eerder waren er zoveel toeschouwers).

Na het openingswoord van voorzitter René Pfeiffer werd gestart met de aftrap van de wedstrijd    VRC – De Merino’s. In de rust was er tijd voor een hapje en een drankje waarna de wedstrijd weer hervatte. VRC – De Merino’s eindigde in 1 -1 waar iedereen uiteindelijk mee kon leven.

In tegenstelling tot de ‘grote derby’ aan de andere zijde van ’t Veen was hier geen ME inzet nodig, geen security en geen alcoholverbod. Kortom zoals het hoort met de VRC- en de Merino’s fans gebroederlijk met – en door elkaar. En dit allemaal zonder enige wanklank!

Na de wedstrijd begaven alle leden zich goedgemutst richting de partytent waar een prachtig dinerbuffet was opgesteld. Er werd nagepraat over de wedstrijd en natuurlijk ook de dagelijkse business met elkaar besproken. Omstreeks 18.30 uur begaf men zich richting de kantine. Hier zou de avond zich naar een volgend level begeven. De artiesten Henk Dissel en Dries Roelvink traden op en zorgde voor een fantastische sfeer in de werkelijk uitpuilende kantine!

Al met al een zeer geslaagde middag/avond, waar alle aanwezigen ontzettend van hebben genoten.

Dank aan alle de Merino’s fans die de 3e helft graag meevierden en de aanwezige fans van de andere Veenendaalse clubs. Want ook die zijn gespot tijden de 1e, 2e en 3e helft. Alles verliep zonder enige wanklank en zorgde voor onvergetelijke happening.

Speciale dank aan:

TOKO Veenendaal, Stuif Evenementen, Annemarie Bakker Fotografie, alle vrijwilligers van VRC, Eventmanager Martina Hidding en (last but not least) de voorzitter VRC Gerrit Jan van de Weerthof!

De Veensche Businessclub is uitgegroeid tot inmiddels 110 leden. Ons doel is niet de grootste te zijn (en ook niet te willen worden) maar ons doel is wel om ons te onderscheiden met een ouderwetse, duurzame, zakelijke, maar zeker ook persoonlijke netwerkomgeving. Steeds meer ondernemers sluiten zich graag bij De Veensche Businessclub aan. Kijk voor meer informatie op www.deveenschebusinessclub.nl. Uiteraard bent u van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!