Het dak eraf bij VRC en De Veensche Businessclub

Afgelopen zaterdag 16 april j.l. waren de leden van De Veensche Businessclub op bezoek bij ‘familie’, v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de wedstrijd tegen een topploeg in de 2e klasse namelijk Batavia. De Veensche Businessclub had in samenwerking met VRC speciaal voor deze wedstrijd flink uitgepakt om de leden van de businessclub en VRC een fantastische middag en avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment van niemand minder dan Wolter Kroes!

Zaterdag rond 13.00 uur druppelden de eerste leden binnen bij de voetbalclub aan het Sportpark Spitsbergen. Na het openingswoord van voorzitter René Pfeiffer werd gestart met de aftrap van de wedstrijd VRC – Batavia. In de rust was er tijd voor een hapje en een drankje waarna de wedstrijd weer hervatte. VRC – Batavia kende een uitslag van 0 -1 en mede door een aantal blessures aan VRC-zijde was het wedstrijdbeeld redelijk eenzijdig in het voordeel van Batavia.

De nederlaag mocht echter de pret niet bederven en alle leden begaven zich goedgemutst richting de partytent waar een prachtig dinerbuffet was opgesteld. Er werd nagepraat over de wedstrijd en natuurlijk ook business met elkaar besproken. Omstreeks 18.00 uur begaven de businessclubleden zich richting de kantine. Hier zou de avond zich naar een volgend level begeven. Feestzanger Wolter Kroes werd aangekondigd en zorgde voor een fantastische sfeer! Hierna nam de party-DJ het over, waarbij het kantine dak er verder van af ging. Al met al wederom een zeer geslaagde middag en avond waar alle aanwezigen ontzettend van hebben genoten.

Graag bedanken wij de volgende betrokkenen voor hun persoonlijke betrokkenheid en/of professionele inzet: DeMaes Cateringservice, Stuif Entertainment, Annemarie Bakker, Jan Jansen en (last but not least) voorzitter van VRC Gerrit Jan van de Weerthof!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!