Het dak eraf bij VRC en De Veensche Businessclub

Afgelopen zaterdag 16 april j.l. waren de leden van De Veensche Businessclub op bezoek bij ‘familie’, v.v. VRC op Sportpark Spitsbergen. Mede om gezamenlijk te kijken naar de wedstrijd tegen een topploeg in de 2e klasse namelijk Batavia. De Veensche Businessclub had in samenwerking met VRC speciaal voor deze wedstrijd flink uitgepakt om de leden van de businessclub en VRC een fantastische middag en avond te laten beleven. Onder meer door fantastisch muzikaal entertainment van niemand minder dan Wolter Kroes!

Zaterdag rond 13.00 uur druppelden de eerste leden binnen bij de voetbalclub aan het Sportpark Spitsbergen. Na het openingswoord van voorzitter René Pfeiffer werd gestart met de aftrap van de wedstrijd VRC – Batavia. In de rust was er tijd voor een hapje en een drankje waarna de wedstrijd weer hervatte. VRC – Batavia kende een uitslag van 0 -1 en mede door een aantal blessures aan VRC-zijde was het wedstrijdbeeld redelijk eenzijdig in het voordeel van Batavia.

De nederlaag mocht echter de pret niet bederven en alle leden begaven zich goedgemutst richting de partytent waar een prachtig dinerbuffet was opgesteld. Er werd nagepraat over de wedstrijd en natuurlijk ook business met elkaar besproken. Omstreeks 18.00 uur begaven de businessclubleden zich richting de kantine. Hier zou de avond zich naar een volgend level begeven. Feestzanger Wolter Kroes werd aangekondigd en zorgde voor een fantastische sfeer! Hierna nam de party-DJ het over, waarbij het kantine dak er verder van af ging. Al met al wederom een zeer geslaagde middag en avond waar alle aanwezigen ontzettend van hebben genoten.

Graag bedanken wij de volgende betrokkenen voor hun persoonlijke betrokkenheid en/of professionele inzet: DeMaes Cateringservice, Stuif Entertainment, Annemarie Bakker, Jan Jansen en (last but not least) voorzitter van VRC Gerrit Jan van de Weerthof!

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!