Herculan nieuwe begunstiger bij De Veensche Businessclub!

Goed nieuws! We mogen weer een nieuwe begunstiger aan de ledenlijst van De Veensche Businessclub toevoegen. Leuk dat ook Kees van Doorn zich recent bij ons netwerk heeft aangesloten. Kees vertegenwoordigt Herculan B.V. Een bedrijf actief in high performance flooring gevestigd te Meerkerk. Onder de merknaam Herculan ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeren zij naadloze vloeren voor verschillende toepassingsgebieden. Dit met een specialisatie op duurzame sportvloeren voor intensief gebruik. Door dit specialisme komt u de vloeren niet alleen tegen in bijv. fitnesscentra en sporthallen/-velden in Nederland, maar kunt u ook in o.a. Amerika, Canada en Frankrijk genieten van de sublieme kwaliteit die Herculan levert.

Op het recente MKB/ZZP Event bij Olround Bowlen werd Kees door Jenneke Polderman bedankt voor het nieuwe lidmaatschap en ontving hij een prachtige bos bloemen.

Kees over Herculan:

‘Herculan ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert naadloze vloeren voor verschillende toepassingsgebieden zoals indoor sport, outdoor sport, utiliteitsbouw en scheepvaart. Met zo’n 30 jaar ervaring en ongeveer 90 vakkundige medewerkers, kunnen wij gegarandeerd de vloer leveren die jij wilt.

Ons aanbod wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Dit doen we door altijd persoonlijk het gesprek aan te gaan. Hierdoor kennen wij jou én jouw wensen, behoeften en verwachtingen.  

Ontwikkeling en productie vinden plaats in ons eigen laboratorium en in onze fabriek op onze locatie in Meerkerk. Snel en gemakkelijk schakelen is ons dus niet onbekend. Wij investeren continu in onze mensen, materialen, technieken en productiemiddelen. Waarom? Zodat wij professioneel advies en de installatie van onze topproducten kunnen blijven garanderen. Dit doen we volgens heldere afspraken, zodat alle partijen weten waar ze aan toe zijn.’

Neem alvast eens een kijkje op de website : www.herculan.com. Kees, van harte welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jou veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk. Volgens ons passen wij naadloos bij elkaar!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!