Gezellig bedrijfsbezoek bij Annemarie Bakker en Danny Hardeman

Donderdag 13 oktober waren de leden van De Veensche Businessclub te gast in de fotostudio van Annemarie Bakker. Zij vierde op deze dag haar 90-jarige bestaan met ons. Ook Danny Hardeman van GrapeGarden presenteerde zich aan ons en nam ons mee in de ‘Wondere Wereld van Wijn’. Tijdens het gecombineerde bedrijfsbezoek was er van alles te proeven en te beleven.

Annemarie en haar vader Jan ontvingen alle gasten in de fotostudio en kregen een heerlijk welkomstdrankje aangereikt. Omstreeks acht uur opende Alex Admiraal namens het bestuur van De Veensche businessclub de avond door iedereen van harte welkom te heten. Hij stond in het bijzonder stil bij de nieuwe leden die zich bij de businessclub hebben gevoegd en een aantal introducees die op de avond aanwezig waren. Zowel Annemarie als Danny kregen namens het bestuur een mooie bos bloemen als dank voor de avond.
 
Na het welkomstwoord van Alex Admiraal presenteerde Danny zich aan alle leden. Hij vertelde over het ontstaan van GrapeGarden en de gestage groei van zijn bedrijf. Hierna nam Annemarie Bakker het ’podium’ om iedereen wederom welkom te heten in haar fotostudio. In het kader van haar 90-jarig jubileum vertelde Annemarie de geschiedenis van haar bedrijf, dat begon bij haar grootvader. Een zeer inspirerend verhaal dat generaties met elkaar verbond en heeft gemaakt dat Annemarie Bakker vandaag de dag misschien wel ’t Veen meest bekende fotografe is.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

Veensch en zakelijk speeddaten: elkaar écht beter leren kennen

Donderdagochtend 24 november j.l. waren de leden van de Veensche Businessclub al vroeg uit de veren voor de jaarlijkse zakelijke speeddate sessie. Ditmaal waren de leden uitgenodigd bij het lid ‘Masero privacy & security’.
Zij zijn gevestigd op de Fokkerstraat 31 in het pand van TreeICT de overkoepelende club waarvan Masero een van de vijf labels is. De enthousiaste directeur Robbert Ausems heette alle leden hartelijk welkom op zijn mooie locatie. Eigenaar Wolter Buijs van Masero vertelde ons kort over het bedrijf en gaf aan elkaar graag te treffen op het bedrijfsbezoek in Januari waar Masero een van de gastheren gaat zijn.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!