Gezellig bedrijfsbezoek bij Annemarie Bakker en Danny Hardeman

Donderdag 13 oktober waren de leden van De Veensche Businessclub te gast in de fotostudio van Annemarie Bakker. Zij vierde op deze dag haar 90-jarige bestaan met ons. Ook Danny Hardeman van GrapeGarden presenteerde zich aan ons en nam ons mee in de ‘Wondere Wereld van Wijn’. Tijdens het gecombineerde bedrijfsbezoek was er van alles te proeven en te beleven.

Annemarie en haar vader Jan ontvingen alle gasten in de fotostudio en kregen een heerlijk welkomstdrankje aangereikt. Omstreeks acht uur opende Alex Admiraal namens het bestuur van De Veensche businessclub de avond door iedereen van harte welkom te heten. Hij stond in het bijzonder stil bij de nieuwe leden die zich bij de businessclub hebben gevoegd en een aantal introducees die op de avond aanwezig waren. Zowel Annemarie als Danny kregen namens het bestuur een mooie bos bloemen als dank voor de avond.
 
Na het welkomstwoord van Alex Admiraal presenteerde Danny zich aan alle leden. Hij vertelde over het ontstaan van GrapeGarden en de gestage groei van zijn bedrijf. Hierna nam Annemarie Bakker het ’podium’ om iedereen wederom welkom te heten in haar fotostudio. In het kader van haar 90-jarig jubileum vertelde Annemarie de geschiedenis van haar bedrijf, dat begon bij haar grootvader. Een zeer inspirerend verhaal dat generaties met elkaar verbond en heeft gemaakt dat Annemarie Bakker vandaag de dag misschien wel ’t Veen meest bekende fotografe is.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub sloot het seizoen sfeervol af, met de traditionele “SUMMERBREAK” bij restaurant Vendel

Donderdag 29 juni j.l. waren de leden (en introducees) van “De Veensche” te gast bij het lid restaurant Vendel. Dit natuurlijk om het begin van de zomer/de vakantieperiode in te luiden. Het was het drukst bezochte event in de historie van de Veensche Businessclub, waaruit blijkt dat we een mooie groeispurt hebben doorgemaakt!
Tijdens het openingswoord door aftredend voorzitter René Pfeiffer blikte hij terug op het afgelopen bijzondere en succesvolle seizoen. Er waren mooie inhoudelijke bedrijfsbezoeken en natuurlijk de jaarlijkse speeddate. En natuurlijk niet te vergeten onze ‘sportieve’ hoogtepunten met o.a. bezoek aan de wedstrijd VRC – Merino’s waar duizenden Veenendalers het feest meevierden zonder enige wanklank.

Na opening van de voorzitter nam eigenaar van Vendel (Jan-Egbert Bos) het woord en heette de aanwezigen hartelijk welkom in zijn mooie restaurant.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!