Gezellig bedrijfsbezoek bij Annemarie Bakker en Danny Hardeman

Donderdag 13 oktober waren de leden van De Veensche Businessclub te gast in de fotostudio van Annemarie Bakker. Zij vierde op deze dag haar 90-jarige bestaan met ons. Ook Danny Hardeman van GrapeGarden presenteerde zich aan ons en nam ons mee in de ‘Wondere Wereld van Wijn’. Tijdens het gecombineerde bedrijfsbezoek was er van alles te proeven en te beleven.

Annemarie en haar vader Jan ontvingen alle gasten in de fotostudio en kregen een heerlijk welkomstdrankje aangereikt. Omstreeks acht uur opende Alex Admiraal namens het bestuur van De Veensche businessclub de avond door iedereen van harte welkom te heten. Hij stond in het bijzonder stil bij de nieuwe leden die zich bij de businessclub hebben gevoegd en een aantal introducees die op de avond aanwezig waren. Zowel Annemarie als Danny kregen namens het bestuur een mooie bos bloemen als dank voor de avond.
 
Na het welkomstwoord van Alex Admiraal presenteerde Danny zich aan alle leden. Hij vertelde over het ontstaan van GrapeGarden en de gestage groei van zijn bedrijf. Hierna nam Annemarie Bakker het ’podium’ om iedereen wederom welkom te heten in haar fotostudio. In het kader van haar 90-jarig jubileum vertelde Annemarie de geschiedenis van haar bedrijf, dat begon bij haar grootvader. Een zeer inspirerend verhaal dat generaties met elkaar verbond en heeft gemaakt dat Annemarie Bakker vandaag de dag misschien wel ’t Veen meest bekende fotografe is.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!