Geweldig bedrijfsbezoek bij Huis & Hypotheek Veenendaal met spreker Bas Nijhuis

Donderdag 12 mei j.l. waren de leden van De Veensche Businessclub te gast bij dé hypotheekadviseur van Veenendaal en omstreken: Huis & Hypotheek. We werden hartelijk ontvangen door directeur Dave Smits. Hij nam ons mee in het bijzondere totaalconcept van zijn bedrijven waarna toparbiter Bas Nijhuis ons een kijkje in de wereld van topsport gaf!

Om en nabij 16.00 uur kwamen de eerste businessclubleden aan bij het prachtige pand van Huis & Hypotheek aan de Vendelier 2 in Veenendaal. Speciaal voor de gelegenheid was er een luxueuze partytent opgezet waarin alle leden zich verzamelden. Om 16.30 uur werd iedereen hartelijk welkom geheten door voorzitter René Pfeiffer, voorzitter- De Veensche Businessclub, en Dave Smits, eigenaar van Huis & Hypotheek.

René Pfeiffer gaf in de opening aan dat er afgelopen maand wederom nieuwe leden waren bijgekomen, Arie Roelofsen Bloemen, Boers Advocaten en Grapegarden, wijnleverancier in Veenendaal zijn inmiddels ook lid geworden van De Veensche familie.

“We zijn de 90 leden nu ruimschoots overschreden en zijn voortvarend op weg naar de 100 leden”, liet hij trots weten. In nog geen 5 jaar tijd van het bestaan van de businessclub een geweldig resultaat!”

Aansluitend nam Dave Smits het woord van hem over en vertelde op zijn kenmerkende inspirerende wijze over zijn labels en bedrijven:

Huis & Hypotheek en Verzekeringen Veenendaal, Credion Veenendaal, FIER bemiddeling en Sports Fields Services (deze bedrijven kennen allen ook een vestiging in Rosmalen). Via een rondgang door de panden waren er drie boeiende presentaties over financiële dienstverlening, sport & zaken, verduurzaming van sportverenigingen en het MKB. De leden waren zichtbaar onder de indruk wat zich allemaal afspeelde op de Vendelier in Veenendaal.

Daarna was het de beurt aan DE spreker van de avond scheidsrechter Bas Nijhuis die, op zijn bekende wijze, de leden van de eerste tot de laatste minuut wist te boeien. Hij vertelde aanstekelijk over de wereld van het betaalde voetbal, nationaal maar ook zeker internationaal. Hij nam daarbij, zoals verwacht, geen blad voor zijn mond en had daarbij de lachers op zijn hand.

Gasten genoten aansluitend van het prima buffet wat op natuurlijk wijze overging in netwerken, napraten en gezelligheid waarbij traditiegetrouw de late uurtjes werden ‘aangetikt’.

Het eerstvolgende event is de  ‘Summerbreak’ op donderdag 30 juni bij Mango’s Cantina y Bar in Centro Veenendaal.

Gasten genoten daarna van het buffet, uitstekend verzorgd door cateraar DeMaes Cateringservice – www.demaescateringservice.nl. Partytent, licht, geluid en muziek verzorgd door Stuif Entertainment www.stuifevenementen.nl,  met professionele en betrokken assistentie van Jos Beentjes, oud DJ  Bar Dancing La Riche in Veenendaal.

SPECIALE DANK AAN:

Dave Smits en zijn medewerkers voor de ‘warme’ en bijzonder gastvrije ontvangst wat voor hen zo kenmerkend is! Extra dank aan Yvonne Claas voor de voortreffelijke organisatie. Een bedrijfsbezoek wat de leden zich nog lang zullen herinneren. Zie ook www.fchh.nl

DeMaes Cateringservice – www.demaescateringservice.nl.

STUIF Entertainment – www.stuifevenementen.nl

Jos Beentjes Audio Producties – www.beentjes-audio.nl

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!