Frisse Zonwering nieuwe begunstiger bij De Veensche Businessclub

Op uitnodiging van één van onze leden bezocht Kevin van Ginkel in februari jl. het MKB-ZZP Event. Tijdens die avond gaf hij direct spontaan aan dat hij graag lid wilde worden. Fantastisch natuurlijk! Het duurde even voordat de foto gemaakt kon worden, maar nu is het dan zover. Kevin is eigenaar van Frisse Zonwering uit Veenendaal. De specialist in binnen- en buitenzonwering.

Een zonwering kies je niet een-twee-drie. Of het nu gaat om markiezen, screens, uitvalschermen of lamellendaken boven het terras, ze moeten wel bij u passen. Bij de uitstraling van uw woning. Ze moeten matchen met uw woonbeleving. Frisse Zonwering maakt die match mogelijk: zij brengen gewoon de showroom bij u thuis. Als Velux-montagepartner plaatsen zij daarnaast Velux-dakramen. Meer daglicht kan de beleving van een ruimte totaal veranderen. Zo maak je van een donkere zolderkamer een volwaardige slaap- of studeerkamer waar je graag bent. Met 20 jaar ervaring levert Frisse Zonwering uitstekende kwaliteit en de beste service! Zij vertalen uw wensen en ideeën naar een prachtig aanbod, dat perfect aansluit bij uw woonstijl. U speelt op zeker met Frisse Zonwering!

Wil jij ook een goed advies en genieten van comfort? Neem dan contact met Kevin op via telefoonnummer 0318-82 60 51 of e-mail: info@frissezonwering.nl. Op het recente Event bij de Veensche Derby werd Kevin door Jenneke Polderman bedankt voor het nieuwe lidmaatschap en ontving hij een prachtige bos bloemen. Frisse Zonwering is gevestigd aan de Kernreactorstraat 24A in Veenendaal (geen bezoekadres).

Kevin over Frisse Zonwering:

‘Mijn jongens en ik zetten gewoon heel graag dat stapje extra voor onze klanten. Of dat nu particulieren of bedrijven zijn. Dat contact met klanten is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn werkplezier. Naast het leveren van kwaliteitsproducten, uiteraard.’

We leveren en installeren binnen- en buitenzonwering. Denk daarbij niet alleen aan zonneschermen, screens, rolluiken en horren, maar bijvoorbeeld ook aan lamellen voor boven het buitenterras. Of je nu zon wilt of schaduw, met de juiste zonwering creëer je een heerlijke buitenruimte, een verlengstuk van je woning

Mensen blij maken met onze producten en diensten, gewoon door te doen waar we goed in zijn, daar worden wij blij van! Kunnen we iets voor jou betekenen? Kijk even op onze website en neem vrijblijvend contact met ons op. We brengen je stijlvol comfort voor een vriendelijke prijs.’

Neem alvast een kijkje op de website : www.frissezonwering.nl. Kevin van harte welkom bij De Veensche Businessclub! Wij wensen jou veel plezier en zakelijk succes in ons netwerk!

Ook lid worden ? Stuur ons een bericht: info@deveenschebusinessclub.nl. Graag tot ziens!

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!