Feestelijk bedrijfsbezoek bij Zilva Vloeren en Masero

Donderdag 12 januari 2023  waren de leden van de Veensche Businessclub, diverse genodigden en introducees te gast bij Zilva Vloeren, het prachtige bedrijf van Erik en Saskia Poppe, en hebben we kennis gemaakt met Masero, de Cybersecurity Specialist voor het MKB.

Dit bedrijfsbezoek stond in het teken van de kennismaking met de prachtige vloeren van Zilva en werden de gasten meegenomen in de wereld van Cybersecurity door Nico van de Haar van Masero.

Naast de presentatie van deze 2 prachtige bedrijven was er genoeg tijd om onder het genot van een drankje met elkaar te toosten op het nieuwe jaar. Naast het drankje konden de leden van De Veensche Businessclub eindeloos genieten van een heerlijk stukje vlees van de barbecue en het buffet.

Vanaf 17.00 uur werden de gasten ontvangen in de Showroom van Zilva Vloeren gelegen aan de Middelbuurtseweg 8, Rhenen. Omstreeks 17.45 uur opende René Pfeiffer, voorzitter van de Veensche Businessclub, de avond door iedereen van harte welkom te heten en een mooi 2023. Er werd stil gestaan bij de nieuwe leden die zich bij de Veensche Businessclub hebben gevoegd en er werd vooruit gekeken naar de events voor 2023. Tevens werden Zilva vloeren en Masero bedankt voor het organiseren van het eerste event van 2023 en ontvingen een mooie bos bloemen.

Na het welkomstwoord kreeg Erik Poppe, eigenaar van Zilva vloeren, het woord en vertelde over zijn prachtige bedrijf en de mogelijkheden van zijn gietvloeren en houten vloeren. Hierna nam Nico van Laar, mede eigenaar van Masero, het stokje over en vertelde vol enthousiasme over het bedrijf Masero en over cybersecurity en cyber criminaliteit. Na de presentatie was het bij iedereen duidelijk…. elk bedrijf kan de dupe worden van cyber criminaliteit. Masero maakt je bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel als je gehackt bent. Maar liever zorgt Masero ervoor dat een hackpoging geen kans van slagen heeft.   

De presentatie eindigde met een aantal huishoudelijk mededelingen en aansluitend werd het buffet geopend.

Onder het genot van dit hapje en een drankje werd er veel gesproken over de bedrijven Zilva vloeren en Masero. Natuurlijk was er ook alle ruimte om elkaar te spreken, te netwerken en te genieten van het gezellige samenzijn.

Het businessclubjaar (2023) is hiermee voor “De Veensche” weer begonnen en kijken terug op wederom een geweldig event. Komende events staan al in de planning. 4 februari 2023 gaan we naar FC Utrecht en bezoeken we de  wedstrijd tegen Heerenveen. Op zaterdag 4 maart 2023 staat DE Derby tegen de Merino’s op het programma.

Foto’s: Annemarie Bakker

Voel je welkom bij De Veensche!

De Veensche Businessclub op bedrijfsbezoek bij Elements Vastgoed /Tomorrow

Op een zichtlocatie nabij de Rijksweg en aan de entree van Veenendaal vinden we het bedrijfspand van de Ingenious Group. Het prachtige, duurzame onder architectuur gebouwde pand biedt onderdak aan verschillende onderdelen van de groep. Rudi Hidding heette de leden en introducés van De Veensche Businessclub op donderdag 21 maart jl. namens Elements Vastgoed en Tomorrow van harte welkom!

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!