Fantastisch nieuws..Ook Ontwerpstudio Brouwersgracht lid geworden van de Veensche Businessclub

En weer mogen wij een nieuw lid verwelkomen bij de Veensche Businessclub!! En wel per direct! Peter Bergboer, één van de ontwerpkanjers, maakt onderdeel uit van Ontwerpstudio Brouwergracht. Peter was al aanwezig bij ons event bij Bikebear en was één van de koks bij ons ons laatste event de kookworkshop bij SOOF. Peter heeft tijdens deze events diverse bekenden gesproken maar ook veel nieuwe contacten opgedaan. Reden genoeg om aan te sluiten bij de Veensche Businessclub om nog meer leden te leren kennen. 

Ontwerpstudio Brouwersgracht houdt kantoor in Veenendaal en wel op de Brouwersgracht 77 te Veenendaal. Zoals gezegd kun je bij Ontwerpstudio Brouwersgracht terecht voor nieuwbouw tot verbouw van jouw woning of voor een complete metamorfose van jouw bestaande woning. Met alle woon-ontwerp-specialisten onder 1 dak ben je verzekerd van het juiste advies. Tevens is de ontwerpstudio nu ook selected dealer van Bolia.com! Ga gerust eens kijken in de Bolia inspiratie lounge op de Brouwersgracht waar je vrijblijvend kunt sparren met o.a. Peter Bergboer.

Peter Bergboer begon in 2003 bouwkundig tekenbureau Peter Bergboer BMA. Peter heeft vele jaren bij gerenommeerde architecten en architectenbureaus gewerkt. Deze kennis en ervaring neemt hij mee in Peter Bergboer BMA, om op zijn eigen manier met een frisse kijk bij te dragen aan nieuwbouw en verbouw. Bouwkundig tekenbureau met de kwaliteiten van een architect! Een architect is niet altijd nodig voor een bouwtekening. Alle relevante kennis en kunde is bij Peter Bergboer BMA in huis. En wanneer er uiteindelijk wél een architect aan te pas moet komen, regelen wij dat gewoon.

Vrijblijvende kennismaking: schetsgesprek. Wensen en ideeën worden gecombineerd tijdens een schetsen tijdens het vrijblijvende schetsgesprek. Zonder enig risico maak je kennis met Peter en krijg je nieuwe inzichten voor je (ver)bouwplannen.

Meer informatie over Ontwerpstudio Brouwersgracht is te vinden op de website : www.ontwerpstudiobrouwersgracht.nl

Vorige week werd de overeenkomst ondertekend. Voorzitter René Pfeiffer overhandigde Peter Bergboer het welbekende bloemetje en een overheerlijke taart als bedankje voor het lidmaatschap.

Ontwerpstudio Brouwersgracht… Welkom bij de Veensche Businessclub

Voel je welkom bij De Veensche!

Bedrijfsbezoek bij dé Bike en Outdoor store van Nederland, BikeBear! 🚲⛺

Donderdag 13 april 2023 waren de leden, introducés en genodigden van De Veensche Businessclub te gast bij het prachtige bedrijf BIKEBEAR Adventure, dé Bike en Outdoor store van Nederland.  Iedereen werd hartelijk ontvangen met een drankje en een gebakje. Ton Schoeman vertelde met veel passie over het ontstaan van BikeBear en waar BikeBear voor staat. Na deze mooie presentatie van Ton volgde, na een korte pauze, Bart Voskamp die ons meenam in de wereld van een profwielrenner.

Wil jij deel uitmaken van een dynamische businessclub?
Meld je dan nu aan!